6 ani și două luni a trecut de la ultima victorie a Rapidului în Liga 1. Iar suporterii alb-vișinii au făcut ca această victorie să fie și mai dulce. Atmosfera a fost de zile mari pe Național Arena: aproximativ 15.000 de rapidiști au fost prezenți și i-au împins de la spate pe fotbaliști. Torțele și fumigenele nu au lipsit din repertoriu.

Ce a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului

Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște, după un meci care a început echilibrat. Spre final, rapidiștii au jucat mai cu entuziasm și au reușit să înscrie în minutul 57, prin Adrian Bălan. Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 2 ORE
"Sunt fericit! Da, răsuflu ușurat. Să joci într-o asemenea atmosferă este visul oricui. Este ceva fantastic. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ după această victorie. Nu am jucat niciun meci de pregătire în formula în care am evoluat astăzi. În momentul de față, fotbaliștii joacă ce ne dorim, dar pe viitor o să ne dorim mai mult. Vrem să atacăm nonstop, să dăm goluri. La Rapid este presiune în orice moment, indiferent de funcție. Aici este un club aparte, trebuie mereu să dai totul. Le mulțumesc suporterilor, îi iubesc. Fericirea are chipul meu în seara asta!, a declarat Iosif după meci.
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Gruparea din Ștefan cel Mare este într-o situație horror
ACUM 3 ORE