Rapid București întâlneşte, miercuri, de la ora 20:30, în deplasare, FCSB, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I. Mihai Iosif, antrenorul oaspeților, este tare îngrijorat din cauza multitudinii de accidentări din cadrul echipei sale, înaintea meciului programat mâine seara pe Arena Națională.
"Este un derby de tradiţie al fotbalului românesc pe care îl tratăm cu maximă seriozitate şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor. Pentru noi este însă cel mai greu moment de la începutul campionatului. Nu din cauza faptului că jucăm cu FCSB, ci din cauza faptului că avem o mulţime de jucători accidentaţi.

FCSB – Rapid se joacă miercuri seara, LIVE TEXT pe eurosport.ro

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 18-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
07/12/2021 LA 13:33
Sunt foarte mulţi... nu vrem să căutăm alibiuri sau scuze, veţi vedea şi mâine că vom avea foarte mulţi juniori... dar cu siguranţă cei care vor intra pe teren vor da totul pentru culorile clubului. Nu s-a refăcut niciun jucător dintre cei accidentaţi şi nu se va întâmpla asta pentru o perioadă destul de lungă", a explicat Iosif, care nu se va putea baza miercuri pe jucătorii Dragoş Grigore, Alexandru Ioniţă II, Cătălin Hlistei, Nicolae Carnat şi Saifeddine Alami.
Tehnicianul a menţionat că nu se gândeşte la faptul că formaţia sa ar putea urca pe locul trei al clasamentului: "O luăm pas cu pas, în fiecare meci ne dorim să obţinem maximum de puncte. Acum vedem şi ce putem obţine", a afirmat el, potrivit Agerpres.
Mihai Iosif speră ca Rapid să joace pe noul stadion Giuleşti începând cu primăvara anului viitor. "Noi suntem peste tot acasă... nu ştim prea multe despre întoarcerea pe Giuleşti, dar sperăm ca în primăvară să putem juca acolo", a precizat Iosif.
Romanian Liga I
Mihai Iosif a găsit 'vinovatul' pentru remiza cu CS Mioveni! "Am mers foarte mult pe mâna lor"
27/11/2021 LA 21:28
Romanian Liga I
Rapid, fără înfrângere în Liga 1 de 7 etape! A obținut o nouă remiză după ce a fost condusă
27/11/2021 LA 20:30