Rapid București a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, în derby-ul etapei a cincea a Ligii I. Meciul a fost unul extrem de tensionat, un duel al orgoliilor, cu multe tatonări, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune. În minutul 39, Vinicius (FCSB) a înscris în propria poartă.
În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Belu (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi de arbitrul Barbu. În urma acestui rezultat, Rapid a adunat 13 puncte și se află pe locul 2. De cealaltă parte, FCSB rămâne cu opt puncte și ocupă locul 4.

Mihai Iosif, victoria carierei de antrenor cu Rapid

Romanian Liga I
FCSB schimbă strategia! Ce fotbaliști se vor afla de acum în atenția oficialilor clubului
ACUM O ZI
"Suntem fericiți cu toții. Am auzit că am jucat cu echipe slabe, noi ne vedem de antrenamente. Respectăm toți adversarii, dar asta cu catalogările ar trebui să fim mai ponderați. Am închis culoarele, nu cred că au avut vreo ocazie clară. Nu avem niciun secret, nu deranjăm, ne antrenăm, nu facem cancan-uri. Este seriozitate. Mergem înainte. În același timp există pasiune și multă încredere. Avem de partea noastră publicul acesta incredibil. Noi jucăm mereu în 12, datorită fanilor.
Săpunaru e foarte important, deosebit de important. E un căpitan în adevăratul sens al cuvântului. De când am preluat echipa am auzit că am avut noroc, niciodată nu ni s-au recunoscut meritele așa cum ar fi trebuit. Nu mă gândeam că vom ajunge aici, am avut toată familia alături de mine. Obiectivul clubului e salvarea de la retrogradare, dar noi ne bucurăm de fiecare victorie în parte", a spus Mihai Iosif la finalul meciului cu FCSB.
Au evoluat următoarele echipe:
  • FC Rapid: Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais - Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer '62) - Carnat (Dandea '88), Bălan (Goge '88), Hlistei (Moise '62). Antrenor Mihai Iosif;
  • FCSB: Vlad - V.Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea '46), S. Şerban - Oct. Popescu (Mamut '46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan '46) - Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
26/11/2022 LA 08:34
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44