UPDATE / Transferul a devenit oficial! Ioniță a semnat un contract pe trei ani cu Rapid și din octombrie va fi apt de joc, după ce îi expiră suspendarea.
"Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist și mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit și totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună și de la anul să ne propunem obiective mărețe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susțină la fiecare meci, ca și până acum", a spus Ioniță.
Știre inițială
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
În vârstă de 26 de ani, Alex Ioniță revine la Rapid după șapte ani. Fotbalistul vine în trupa lui Mihai Iosif din postura de jucător liber de contract, după ce a încheiat contractul cu CFR Cluj, campioana României. Astfel, trupa giuleștenilor primește în continuare întăriri în vederea acestui sezon competițional, pe care l-au început perfect: 5 victorii, un egal și o înfrângere.
La un an după ce a fost suspendat de ANAD, Ioniţă şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, care expira în vara lui 2022, renunțând la o sumă foarte mare doar pentru a putea să revină la antrenamente. Rapid este acum cea mai potrivită variantă pe Ioniță, care vrea să revină în forță în Liga 1.

Mihai Iosif primește întăriri! Alex Ioniță revine la Rapid după 7 ani

Anunțul întoarcerii lui Ioniță la ocupanta locului 2 din Liga 1 a fost făcut chiar de Victor Angelescu: "Încă nu am semnat, vom anunța pe site-ul oficial dacă vom semna cu Alex Ioniță. În mare ne-am pus de acord, eu cred că până la finalul săptămânii ar trebui să fie totul rezolvat", a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport.
Alex Ioniță a fost jucătorul Rapidului până în 2014, an în care giuleștenii l-au vândut la Astra pentru 500.000 de euro pentru că aveau mare nevoie de bani la acel moment. 1,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață atinsă de mijlocașul care, în prezent, este evaluat la 100.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate, Transfermarkt.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21