Mihai Neșu a fost apariția surpriză la meciul FCSB – FC Voluntari, ultimul al etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 1.
Fostul fotbalist a ajuns în premieră pe Arena Națională, fiind invitatul de onoare la acest joc. Înainte de startul jocului el a și fost în vestiarul roș-albaștrilor.
"Am venit direct de pe drum. Vin de la Oradea. Am întârziat două ore. E prima oară aici, nu am mai fost pe Arena Națională. Am venit direct la meci ca să nu îl pierd. Am vrut să vin neapărat să mă întâlnesc cu Meme, cu Cătălin, cu băieții pe care îi mai știu din foștii colegi."
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
ACUM 3 ORE

Mihai Neșu: "Sunt bucuros și nerăbdător să mai văd și eu un meci"

"Sunt bucuros și nerăbdător să mai văd și eu un meci. Nici la televizor nu am mai văzut. Îmi era dor să mă întâlnesc cu prietenii mei. Am adus și urnele de la fundație. Mai strângem bani pentru proiectul nostru. S-au scumpit materialele de constructie, bugetul inițial a fost dat peste cap și trebuie să mai strangem vreo 1,8 milioane de euro", a declarat Mihăiță Neșu, potrivit Digi Sport.
El a jucat 7 ani la FCSB, în perioada 2001-2008. De aici a plecat la Utrecht, club unde a avut nefericitul accident la un antrenament, în urma căruia a rămas țintuit în scaunul cu rotile. Mihăiță Neșu (39 ani) a adunat și 8 selecții pentru prima reprezentativă.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
IERI LA 19:47