Valentin Mihăilă a primit o șansă uriașă de a juca la cel mai înalt nivel. Românul a prins un transfer nesperat la Atalanta, unde va juca cel puțin până în vară, sub formă de împrumut. În contractul dintre Parma și gruparea din Bergamo este stipulată o clauză prin care lombarzii vor trebui să achite în vară 8,5 milioane de € pentru un transfer definitiv dacă Mihăilă va bifa un anumit număr de apariții pentru formația lui Gasperini.
Din moment ce antrenorul bergamascilor a fost cel care a insistat pentru aducerea românului, sunt șanse mari ca acesta să fie folosit destul de des, mai ales în contextul în care Gosens a plecat la Inter, iar flacul stâng a răsmas descoperit.
Dacă se va impune la Atalanta, Mihăilă va ajuta indirect și fosta sa echipă, Universitatea Craiova, care a păstrat 10% din drepturile federative în momentul în care l-a vândut la Parma. Astfel, oltenii vor încasa circa 850.000 de € dacă mutarea lui Mihăilă la Atalanta va deveni definitivă. Craiova a încasat deja 8,5 milioane de € de la Parma pentru Mihăilă , care este cel mai scump jucător din istoria clubului din Bănie.
Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01
Citește și:

Mihăilă i-a cucerit pe fanii Atalantei de la primul interviu

Valentin Mihăilă a oferit primul său interviu în postura de jucător al Atalantei. Atacantul de bandă de 21 de ani a anunțat, spre bucuria fanilor, că a venit să câștige titlul cu formația din Bergamo.
"Valentin Mihăilă este un jucător căruia îi place să joace mult cu mingea la picior, în viteză. Acestea sunt caracteristicile mele. Când am ajuns să joc în meciul cu Atalanta, a fost primul meu meci adevărat în Serie A. Am debutat în meciul cu Torino, dar am jucat doar zece minute. În partida cu Atalanta, am jucat 80 de minute.
Pentru mine, Atalanta este una dintre cele mai importante echipe din Serie A, așa am simțit și pe teren, când am jucat împotriva lor. Cred că această echipă poate să facă lucruri importante în acest an, pentru că are calitate. Cred că Atalanta poate să câștige și campionatul, să joace în Champions League. Sunt jucători foarte buni aici.
Giuseppe Pezzella mi-a recomandat să vin aici, să muncesc din greu, pentru că la Atalanta se muncește. Obiectivele mele sunt să joc multe minute, să joc bine și să demonstrez că am potențialul necesar pentru a juca la Atalanta și pentru a fi transferat definitiv de Atalanta în vară. Am primit multe mesaje din partea fanilor. Sper să le demonstrez pe teren că pot să joc aici", a declarat Valentin Mihăilă, în cadrul primului interviu pentru Atalanta.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
15/05/2022 LA 21:21