La eveniment au participat mai multe glorii dinamoviste, printre care Giani Kiriță, Ionel Dănciulescu sau Florin Răducioiu, care a anunțat că va reveni la Dinamo în conducerea administrativă.
Mircea Lucescu s-a declarat încântat de inițiativa dinamoviștilor și este convins de faptul că Dinamo va reveni în fruntea Ligii 1, iar problemele financiare se vor rezolva în viitorul apropiat.
Suporterii au adunat din cotizații peste 2 milioane de euro în ultimii doi ani.
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
ACUM O ZI

Mircea Lucescu așteaptă construirea noului stadion Dinamo

Chiar dacă Dinamo nu beneficiază de un investitor în acest moment, Mircea Lucescu este convins că suporterii vor reuși să salveze clubul din punct de vedere financiar.
Mai mult decât atât, Il Luce așteaptă cu nerăbdare construirea noului stadion Dinamo: "E un proiect extrem de interesant, benefic pentru Dinamo, pentru suporteri, pentru jucători, pentru toată lumea. E un semn că Dinamo se strânge din nou și în scurt timp va reuși să treacă peste această perioadă extrem de dificilă. Sper să vedem și stadionul ăla pe care ni-l promit de atâta timp și atunci cu siguranță va fi cu totul altă atmosferă.
Suporterii au fost cei care au reușit să mențină această echipă la nivelul primei divizii. Echipele foste departamentale au trecut prin momente foarte grele. Cei care n-au lăsat echipă să dispară au fost suporterii. Nu pot decât să le mulțumesc pentru sprijinul lor și sunt convins că în continuare vor da dovadă de mare dragoste pentru Dinamo. Cu ajutorul lor, sunt sigur că Dinamo va reveni acolo unde își merită locul.", a spus Lucescu în cadrul evenimentului.
Citește și:
Din punct de vedere sportiv, trupa antrenată de Mircea Rednic traversează o perioadă extrem de complicatăm, cu 12 meciuri la rând fără victorie. Următorul meci al "câinilor" este luni, în deplasare cu Voluntari.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Steliano Filip vrea cu orice preț să plece de la Dinamo! "Sunt extenuat, nu mai pot"
ACUM O ZI
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Transfer surpriză pentru Claudiu Keșeru, plus cetățenie la pachet
IERI LA 14:03