"Puriul" a acordat un interviu pentru Playsport, după aproape două luni, în care a vorbit pentru prima dată despre plecarea sa din Ștefan cel Mare. Acesta a pus accentul pe amicalul pe care Dinamo ar fi trebuit să-l dispute cu echipa a doua a lui Real Madrid în luna martie, însă s-a abținut să spună mai multe.
În prezent liber de contract, tehnicianul a promis că va dezvăluit numele celor 6 jucători cu care se înțelesese să vină la Dinamo, dar și alte dezvăluiri.
Iuliu Mureșan a decis să-l numească antrenor pe Flavius Stoican, care nu are rezultatele de partea lui până acum. Dinamo a pierdut toate cele 3 meciuri disputate în 2022, având un singur gol marcat și 9 primite.
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 2 ORE
"Câinii" au transferat 12 fotbaliști în această iarnă, însă rezultatele nu s-au schimbat față de ultimele săptămâni din 2021.
CITEȘTE ȘI:

Mircea Rednic: "Uite că s-a văzut cine e laș!"

Fostul tehnician al lui Dinamo a trimis săgeți către Iuliu Mureșan, pentru faptul că a ales să meargă pe mâna jucătorilor și să-l demită. Rednic avea o listă cu 15 jucători care urmau să o părăsească pe Dinamo, însă acea listă a fost respinsă de conducerea clubului.
Printre altele, Rednic a abordat și subiectul amicalului pe care Dinamo trebuia să-l dispute cu Real Madrid Castilla: "A fost vorba de o discuție la începutul lunii decembrie, începută, poate, chiar în noiembrie. O propunere pentru un amical cu Real Madrid, în care ei ar fi folosit jucători care nu prind lotul, de la Castilla sau fotbaliști mai tineri care nu sunt în vederile lui Ancelotti. Apoi exista posibilitatea de a transfera jucători de acolo, cu toate că eu am considerat că este destul de greu, cine vine să joace în România?
Chiar nu e treaba mea ce se întâmplă acum, ce decizii iau ei. Eu nu am spus nu, era și o acțiune făcută de suporteri, nu știam cum e vremea la noi și nu ne deranja dacă mergeam trei ore, făceam un antrenament, un joc și ne întorceam înapoi, chiar dacă se aranja cu un transfer sau nu, era altceva. Acum o să-i las pe ei să vorbească, să facă și vedem pe urmă. Lumea o să-mi dea dreptate.
Eu, când o să ies, o s-o fac cu argumente, nu cu povești, cu liste și alte chestiuni. Dacă nu au vrut să meargă pe mâna mea și au ales să meargă pe mâna jucătorilor care acum le-au întors spatele, e treaba lor. Uite că s-a văzut cine e laș!", a precizat Mircea Rednic.
Situația lui Dinamo este din ce în ce mai grea. "Câinii" se află pe locul 15, direct retrogradabil, cu 12 puncte după 24 de etape, la 12 puncte de ultimul loc de baraj, ocupat de Gaz Metan Mediaș.
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
IERI LA 14:21
Romanian Liga I
Dusan Uhrin Jr a prefațat meciul tur dintre Dinamo și U Cluj, în barajul pentru Liga 1
IERI LA 11:43