Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic, mesaj dur pentru jucătorii care au plecat de la Dinamo: "Oricum nu-i păstram"

Romeo Ene

Publicat 19/12/2021 la 16:21 GMT+2

Mircea Rednic a susținut în această după-amiază conferința de presă premergătoare partidei dintre Dinamo și Farul Constanța de luni, iar tehnicianul dinamoviștilor a explicat de ce unii dintre jucători au plecat încă de acum de la echipa sa.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Tomas Vestenicky, Plamen Iliev și Petar Gluhakovic și-au reziliat deja contractele cu Dinamo înainte de ultima etapă din acest an. De asemenea, Mircea Rednic a ținut să-l taxeze pe portarul Iliev pentru gafele pe care le-a făcut în ultimele două partide, cu Chindia și Mioveni.
Cu doar 12 puncte în 20 de etape, Dinamo se află pe locul 15, la 6 puncte de U Craiova 1948, care ocupă primul loc de baraj.
Citește și:

Rednic îl critică pe Iliev: "Când nu asculți de antrenorul tău…"

Plamen Iliev a fost adus la Dinamo din postura unui jucător titular în naționala Bulgariei, cu partide pentru Ludogorets, un portar care evoluase în Liga 1 și fusese apreciat pentru evoluțiile sale.
Totuși, la Dinamo a comis o serie de erori, însă decizia de a pleca i-a aparținut chiar bulgarului, după cum susține Rednic: "Au plecat jucători. S-au făcut ceva greșeli în contract. Notificarea a fost făcută pentru data de 15 decembrie, dar ultimul meci e pe 21. Era greu ca jucătorii care au primit notificarea să mai fie concentrați să joace. Decizia a fost de comun acord ca ei să plece. Oricum nu-i opream.
Iliev? A fost o decizie luată în primul rând de el. Știam de acum o lună, când am avut o ședință la club, că el a decis să nu mai rămână. Eu am fost corect cu toți jucătorii. Cine a jucat bine a continuat. În ultimele două jocuri a făcut greșeli. Când nu asculți de antrenorul tău... Antrenorul de portari i-a zis să nu iasă din poartă dacă nu e sigur. Cu Mioveni, a ieșit în minutul 90 la o fază unde nu avea de ce să riște.
Ce m-a deranjat foarte tare a fost că a luat-o spre vestiar și a intrat în duș, în loc să se ducă cu grupul la galerie după meci. Nu știu dacă a făcut o criză. Cât am fost eu nu a făcut nicio criză. Ai mei fac crize după ce ies din cabină sau în vestiar. Ai mei nu fac crize pe teren, în minutul 90... Trebuie să faci o criză pentru evoluția ta. Cu băiatul ăsta s-au făcut ceva sacrificii financiare.", a declarat antrenorul lui Dinamo la conferința de presă.
Pe lângă Vestenicky, Gluhakovic și Iliev, de Dinamo se vor mai despărți foarte mulți jucători în această pauză de iarnă, din cauza evoluțiilor neconvingătoare.
Până atunci, Dinamo – Farul se joacă luni, 20 decembrie, începând cu ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo