Mirel Rădoi a anunțat că va părăsi echipa națională în luna noiembrie, după ultimele jocuri din preliminarii cu Islanda și Liechtenstein. Iar subiectul a fost atins și în cadrul unei conferință de presă, la care a fost prezent antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic.
"Puriul" afirmat a declarat nu i s-a propus niciodată de către conducerea Federaţiei Române de Fotbal să preia postul de selecţioner al României şi că nu se va autopropune.

Mircea Rednic: "Mie nu mi s-a propus niciodată naționala. Ce să fac, să mă propun singur?"

Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
IERI LA 05:55
"Mie nu mi s-a propus niciodată naționala. Ce să fac, să mă propun singur? Nu este cazul. În România deranjezi dacă îţi spui părerea şi la mine abia se aşteaptă să apară tot felul de comentarii, dar sunt obişnuit. Pentru mine preocuparea principală este să reuşim la Dinamo, să ne salvăm şi să formăm o echipă pentru că la anul avem nevoie să intrăm în play-off", a declarat Rednic.
Tehnicianul este convins că FRF nu va chema un fost dinamovist pentru postul de selecţioner: "Mi-a plăcut cum am jucat echipa naţională şi ca atitudine, dar acum nu ştiu ce probleme a avut Mirel Rădoi ca să ia această decizie. Mai erau două meciuri şi apoi putea să ia decizia.
Nu e treaba mea cine va veni, dar sigur nu va fi un dinamovist, asta e clar. După Lucescu a mai fost vreun dinamovist? Contra nu este dinamovist şi la cum s-a comportat cu noi... Nu pot să spui că este dinamovist care acceptă jucători cu salariile la care au venit, care îşi cere banii. Dacă chiar iubeşti un club, faci şi tu sacrificii".
Rednic a precizat că este posibil ca Mirel Rădoi să se răzgândească în ceea ce priveşte decizia de a nu-şi prelungi contractul cu federaţia la finalul partidelor din grupa de calificare la CM 2022.

Rednic crede că Rădoi s-ar putea răzgândi

"Rădoi este oltean, s-ar putea să se răzgândească. Acum chiar nu era momentul, pentru că echipa era unită, nu era cazul. Putea să o facă după cele două jocuri. Eu cred că vom termina pe locul doi. Sigur, meciul cu Islanda nu va fi uşor, dar la cum am văzut echipa, eu cred că o să terminăm pe locul doi, deja trebuie să ne pregătim pentru baraj", a completat Mircea Rednic.
Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în conferinţa de presă de după meciul cu Armenia, că după ultimele meciuri din grupa de calificare la Cupa Mondială 2022, cu Islanda şi Liechtenstein, contractul său cu Federaţia Română de Fotbal expiră şi că echipa naţională va avea nevoie de un alt antrenor.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33