Mircea Rednic este liber de contract și este considerat de mulți drept omul care ar putea-o scoate pe Dinamo din criza profundă în care se află. Dario Bonetti a fost înlocuit momentan cu Sorin Colceag, cel care a condus echipa a 2-a a câinilor, dar oficialii clubului din Ștefan cel Mare speră să-l convingă pe Rednic să preia echipa.
"Puriul" nu ar spune "nu" unei reveniri la clubul său de suflet, dar nu este dispus să accepte acest lucru în orice condiții. Mai exact, managerul de 59 de ani își dorește ca în organigrama clubului să revină și Ionel Dănciulescu, scrie sport.ro.
Fostul golgheter al dinamoviștilor a mai ocupat și în trecut funcția de Director Sportiv și Rednic îl vrea neapărat din nou pe acest post pentru a accepta propunerea.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
https://i.eurosport.com/2021/09/17/3221979.jpg

Mircea Rednic, aproape de revenirea la Dinamo

Mircea Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo în alte 4 rânduri, ultima dată în sezonul 2018-2019. Cea mai importantă performanță obținută de acesta la cârma "alb-roșilor" a fost titlul de campion, ]n stagiunea 2006-2007, care reprezintă de altfel și ultimul succes de acest gen pentru Dinamo.
Nicolae Badea, omul din umbră la Dinamo, este cel care insistă pentru revenirea lui Rednic la Dinamo, dar se pare că acesta a respins inițial o eventuală revenire a sa la club din cauza lui Iuliu Mureșan, pentru că relațiile dintre cei doi nu ar fi dintre cele mai bune. Cei doi au colaborat în trecut la CFR Cluj, iar legătura dintre ei a rămas precară după scurta experiență din Gruia a tehnicianului.
Totuși, "Puriul" ar fi dispus să treacă peste aceste disensiuni și va accepta să lucreze din nou cu Mureșan, dacă îi vor fi acceptate toate condițiile.
Dinamo are două victorii și 6 înfrângeri în primele 8 etape din Liga 1, clasându-se pe locul 15, direct retrogradabil. În runda a 9-a, "câinii" vor avea o misiune extrem de dificilă, urmând a primi vizita celor de la FC Botoșani, una dintre cele mai solide echipe din acest start de sezon.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00