Dinamo traversează o perioadă cumplită, atât în plan financiar, cât și sportiv. Clubul este în insolvență și numai eforturile fanilor au făcut ca echipa să poată rezista. Urmările dificultăților financiare se văd și în plan sportiv, Dinamo ocupând penultimul loc în Liga 1 după 9 etape, iar viitorul nu arată deloc bine.
Eșecul usturător cu FCSB i-a determinat pe oficialii clubului să-l îndepărteze pe Dario Bonetti, iar la meciul de aseară cu FC Botoșani echipa a fost condusă de pe bancă de Sorin Colceag, cel care fusese antrenorulul echipei secunde. Totuși, Dinamo are nevoie de un antrenor cu experiență, iar Mircea Rednic este considerat omul potrivit pentru a salva ce mai e de slavat din acest sezon.
Nicolae Badea, omul care ajută din umbră Dinamo, este cel care insistă pentru revenirea lui Rednic la echipă, deși o eventuală colaborare cu Iuliu Mureșan nu ar fi tomai ușoară, în contextul în care cei doi nu au avut o relație foarte bună în trecut, când "Puriul" a antrenat la CFR.
Romanian Liga I
Dinamo transferă încă doi jucători! Unul este grecul Nikolaos Kainourgios
ACUM O ZI

Mircea Rednic, aproape de revenirea la Dinamo

Rednic nu ar spune nu unei reveniri la echipa sa de suflet, dar pune anumite condiții, printre care și revenirea lui Ionel Dănciulescu în funcția de Director Sportiv. Conform gsp.ro, negocierile dintre Dinamo și Rednic sunt foarte avansate, iar antrenorul ar urma să preia echipa în următoarea pauză competițională, în luna octombrie.
Până atunci, Dinamo mai are de jucat 3 partide: unul în cupa României, cu Ripensia Timișoara, și două în Liga 1, cu CSU Craiova și UTA. La aceste partide, echipa va fi condusă în continuare de Sorin Colceag, care ulterior îi va fi secund lui Rednic.
Mircea Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo în alte 4 rânduri, ultima dată în sezonul 2018-2019. Cea mai importantă performanță obținută de acesta la cârma "alb-roșilor" a fost titlul de campion, în stagiunea 2006-2007, care reprezintă de altfel și ultimul succes de acest gen pentru Dinamo.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
IERI LA 07:20
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
IERI LA 04:59