Dinamo București a scăpat printre degete trei puncte în partida din deplasare cu CS Mioveni (2-1), într-un joc din etapa a 20-a din Liga 1, de care avea nevoie ca de aer. Echipa lui Mircea Rednic a avut 1-0 în minutul 90, dar a primit două goluri în prelungiri.
Antrenorul echipei Dinamo a rămas înmărmurit pe banca tehnică, imediat după ce s-a terminat jocul. Nu i-a venit să creadă că echipa lui nu a obținut nici măcar un punct. Puțin mai târziu, la interviul după meci, Rednic nu a ezitat să vorbească despre vinovați. Portarul Plamen Iliev a fost principalul vizat, dar în același timp a anunțat și restructurarea lotului.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08

Mircea Rednic: "Nu ai voie să faci așa ceva"

"Aici a fost o greșeală individuală. Nu ai voie să faci așa ceva. Ce căuta el acolo pe 6 metri? Se repetă greșeala din meciul cu Târgoviște. Nu e păcat să-ți bați joc de munca colegilor tăi? Am fost obligat să schimb, că nu am multe soluții. Noi am pierdut, nu că cei de la Mioveni au avut cine știe ce ocazii.
Noi am avut 3 puncte și nu e prima oară. Nu se poate, un pic de concentrare și la jucători cu experiență. Sunt foarte supărat, nu e prima greșeală. E păcat, veneai după o victorie. Au fost puțini mai buni cei de la Mioveni în prima parte, dar am echilibrat în repriza a doua.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Am avut câteva contraatacuri unde nu a fost ultima pasă bună. Tuturor le-am dat șansă, ați văzut. Unii pe care i-am adus deja și-au reziliat. Dacă tu în 45 de minute cu Mioveni nu câștigi un duel, nu ai ce căuta aici", a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.
După acest rezultat, Dinamo a rămas pe locul 15 cu 12 puncte, iar acum are un handicap de 6 puncte față de FCU Craiova (locul 14), prima echipă aflată deasupra liniei, care tot azi a câștigat la Chindia cu 3-0.
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41