Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mirel Rădoi, cel mai mare salariu din istoria Craiovei! Cât va câștiga în Bănie

Cristian Mihală

Publicat 09/08/2022 la 08:47 GMT+3

Mirel Rădoi este foarte aproape să fie numit oficial noul antrenor al Universității Craiova. Fostul selecționer va avea un salariu excelent în Bănie, cel mai mare din istoria formației oltene.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Laszlo Balint s-a despărțit de Universitatea Craiova chiar după derby-ul cu FC U Craiova, câștigat cu scorul de 2-1. Antrenorul a fost dat afară cu doar 3 zile înainte de returul cu Zorya Lugansk, decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League.
Visul conducerii din Bănie este Mirel Rădoi, pe care l-a curtat în mai multe rânduri în trecut. Acum, însă, lucrurile par să se fi aliniat și, dacă nu intervine ceva neprevăzut, părțile vor semna înțelegerea.
Una care îl va recompensa pe Rădoi cu 17.000 de euro/lună, anunță playsport.ro. Colaboarea va avea o durată de doi ani, iar tehnicianul va avea incluse și alte bonusuri foarte mari, în funcție de performanțele echipei.
Salariul pe care Rădoi îl va primi în Bănie e apropiat de cel avut la națională, unde câștiga 20.000 de euro/lună. Fostul mare mijlocaș la închidere va deveni astfel al doilea cel mai bine plătit antrenor din Superligă, după Dan Petrescu, care câștigă la Cluj 25.000 de euro/lună.
Dar salariul oferit de conducerea din Bănie îl va propulsa pe Rădoi în topul celor mai bine plătiți antrenori din istoria Craiovei. Până acum, recordul a fost deținut de Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf, care au remunerați cu 15.000 de euro/lună pentru perioada petrecută în Bănie.

Cum va arăta stafful lui Rădoi, la Craiova

Dacă totul decurge conform planului, Rădoi ar urma să fie instalat azi pe banca tehnică a Universității Craiova.
Potrivit informațiilor Eurosport, din staff-ul lui Rădoi vor face parte Florin Constantinovici, cu care a colaborat la naționala de tineret a României, Robert Tufiși și Mihai Ianovschi, care a demisionat la începutul acestui an din postul de antrenor al celor de la FC Argeș.
Mirel Rădoi ar urma să-și facă debutul ca antrenor al Universității Craiova joi, de la ora 20:30, în manșa a doua din turul 3 preliminar al Conference League. Oltenii au o misiune dificilă în fața celor de la Zorya, pe care trebuie să îi învingă pentru a obține calificarea în play-off-ul competiției. În meciul tur, ucrainenii au câștigat cu 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo