Mirko Pigliacelli își va lua "la revedere de la fanii Universității Craiova" vineri seară, atunci când echipa lui Laszlo Balint va juca în prima etapă a noului sezon din Superliga împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei:
"Mirko își ia la revedere de la suporterii Științei, vineri, la meciul cu Sepsi.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
ACUM 19 ORE
Acesta va îmbrăca echipamentul Universității Craiova pentru ultima dată pe #VulcanulDePeOblemenco.
Pentru acești patru ani minunați, iți mulțumim, Mirko Pigliacelli", au scris oltenii pe pagina de Facebook.
Citește și:

Mirko Pigliacelli va pleca la Palermo

După meciul de vineri seară cu Sepsi, Pigliacelli va merge la Palermo, echipă care va plăti suma de 500,000 de euro pentru transferul portarului italian, potrivit Digi Sport. După plecarea portarului italian, Universitatea Craiova rămâne cu trei portari în lot: David Lazar, Laurențiu Popescu și Denis Rusu.
Ajuns în 2018 la Craiova, Pigliacelli a evoluat în 165 de partide în tricoul oltenilor, iar în 68 dintre acestea nu a primit gol. În februarie 2019, el a marcat și un gol din lovitură de la 11 metri, într-o partidă cu FCSB.
Palermo, viitoarea echipă a lui Pigliacelli, a revenit în Serie B și are noi proprietari. City Football Group, compania condusă de Sheikh Mansour, patronul lui Manchester City, a devenit acționarul majoritar al celor de la Palermo. Grupul lui Mansour începuse deja procedurile de cumpărare pentru 80% din acțiunile clubului încă din luna aprilie. Suma plătită de City Football Group este de 12-13 milioane de euro.
Palermo, una dintre echipele cu tradiție din Italia, a trecut printr-o perioadă complicată din punct de vedere financiar, totul culminând cu falimentul din 2019.
Ulterior, echipa și-a reluat activitatea din liga a patra italiană, reușind promovări consecutive, urmând ca din sezonul viitor să evolueze în Serie B.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, primul antrenor nevoit să respecte noul regulament FRF, după suspendarea cu Chindia
IERI LA 15:48
Romanian Liga I
Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi
09/08/2022 LA 09:11