Olimpiu Moruțan nu mai este dorit în Turcia. După ce Galatasaray l-a demis pe Fatih Terim, Moruțan are șanse mari să revină în Liga 1. Potrivit Prosport, turcii nu sunt mulțumiți de randamentul acestuia și vor să îl cedeze sub formă de împrumut. Noul antrenor al echipei, Domenec Torrent, urmează să stabilească dacă fotbalistul român se va afla în planurile sale sau îl va lăsa să plece de la Galatasaray.
Potrivit sursei mai sus menționate, Moruțan poate reveni la FCSB. Oficialii turci nu sunt mulțumiți de evoluțiile mijlocașului român, dar nu doresc să îl vândă. Aceștia și vor să îl împrumute pe fostul mijlocaș al FCSB-ului la o echipă unde ar fi titular. În ultimele luni ale anului 2021, Moruțan a fost criticat în presa din Turcia.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ZI

Domenec Torrent, noul antrenor al lui Galatasaray

Înfrângerea de pe teren propriu cu Giresunspor din weekend a fost picătura care a umplut paharul, iar oficialii au decis că e momentul să facă o schimbare pe banca tehnică. Astfel, luni, Fatih Terim a fost demis, "Împăratul" încheindu-și astfel cum nu și-ar fi dorit cel de-al 4-lea mandat pe banca echipei la care a scris istorie în trecut.
Noul antrenor al echipei este Domenec Torrent, cel care a fost secundul lui Pep Guardiola perioada 2007-2018.
Aduși de Fatih Terim la Galatasaray, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au fost criticați în presa din Turcia, prestațiile lor fiind în nota echipei. Cu un nou antrenor, rămâne de văzut dacă Galatasaray poate avea o nouă față și dacă acesta va conta pe cei doi fotbaliști români. Galatasaray se află în acest moment pe locul 12 în Turcia după 20 de etape, cu 27 de puncte. Următorul meci al lui Galtasaray va fi duminică, 16 ianuarie, contra echipei de pe locul 6, Hatayspor.
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
IERI LA 13:20
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
IERI LA 20:55