Din poziția de noupromovată în Liga 1, Rapid a avut parte de un început fulminant de campionat. Băieții antrenați de Mihai Iosif erau neînvinși cu 5 victorii și un singur egal și erau singurii din Liga 1 fără gol primit la acel moment, însă CS U Craiova, trupa lui Reghecampf, a reușit să pună capăt seriei excepționale de rezultate a giuleștenilor.
Acum, după 9 etape parcurse, Rapid e pe podium, cu 17 puncte, la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are cu un meci mai puțin jucat. Suporterii gileștenilor au fost de-a dreptul admirați de toată lumea pentru dedicarea lor la toate meciurile jucătorilor lui Iosif, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Fanii Rapidului ar urma să aibă parte de o uriașă surpriză încă din finalul acestui an.
Romanian Liga I
Se vor face lucrări suplimentare la stadionul Giulești! Când ar putea debuta Rapid pe noua arenă
14/10/2021 LA 14:03

Rapid pleacă de pe Arena Națională! Când pot juca pe noul stadion

Compania Națională de Investiții le-a oferit suporterilor Rapidului o veste excelentă. Adrian Cefalan, directorul CNI, a dezvăluit că sunt șanse mari ca Rapidul să joace primul meci pe stadionul Giulești la începutul lunii noiembrie: "La începutul lunii octombrie, va avea loc recepția stadionului. Din acel moment, în maximum o lună se va putea juca pe Giulești. Nu ar trebui să fie nicio problemă cu avizele de la ISU, DSP și toate celelalte.
Deci, din punctul meu de vedere, în prima săptămână din noiembrie, Rapidul ar putea juca pe stadionul Giulești. Asta, desigur, dacă nu s-ar amâna din alte considerente. Dar eu cred că arena ar trebui folosită cât mai repede, pentru a genera venituri", a declarat Adrian Cefalan pentru PlaySport.ro.
Romanian Liga I
Galeria Rapidului, decizie radicală înaintea derby-ului cu CFR Cluj: "Peluza Nord nu va fi la meci!"
13/10/2021 LA 16:28
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 11-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
05/10/2021 LA 11:13