Conform ProSport, Craiova caută să se întărească în perspectiva sezonului viitor, în cazul în care oltenii vor ieși din lupta pentru titlu în acest sezon.
Marian Copilu este omul care a avut o contribuție importantă la performanțele CFR-ului din ultimii ani, campionatele câștigate, dar și rezultatele notabile în cupele europene.
Fostul președinte al clujenilor este liber de contract de la finalul lunii august 2021, atunci când patronul CFR-ului. Neluțu Varga, a decis să-l îndepărteze de la echipă.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 17 ORE

Marian Copilu, spre Universitatea Craiova

Marian Copilu a plecat de la CFR Cluj împreună cu Marius Șumudică, iar în locul lor au fost aduși Dan Petrescu și Bogdan Mara.
Citește și:
Universitatea Craiova traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere sportiv. Trupa lui Laurențiu Reghecampf se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la 25 de puncte distanță de liderul CFR Cluj.
În acest context, Marian Copilu a fost adus pentru a-i ajuta pe olteni să revină în prim-planul fotbalului românesc și să se lupte la câștigarea campionatului. Conform aceleiași surse, fostul președinte al clujenilor va sosi luni la Craiova și se va apuca de treabă pentru a ajuta echipa să-și revină din punct de vedere sportiv.
Împreună cu Marian Copilu ar putea veni și Alexandru Chipciu, jucător aflat sub contract cu CFR-ul, însă datorită relației dintre președinte și jucător, transferul s-ar putea realiza încă din această iarnă.
După înfrângerea suferită în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, patronul celor de la CFR Cluj a tăiat în carne vie. Odată cu Marius Șumudică, au fost demiși și Marian Copilu, eminența cenușie de la club, dar și juristul Ionuț Ivașcu. Informația a surprins, în contextul în care primul era văzut de mulți drept omul din spatele performanțelor din ultimii ani, iar celui de-al doilea nu aveau cum să i se impute rezultatele.
Aceștia doi au fost victime colaterale pentru că la CFR se formaseră două tabere: una care îl susținea pe Șumudică și alta care voia să scape neapărat de el, considerându-l un tehnician foarte slab, incapabil să ducă echipa la nivelul următor.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
25/05/2022 LA 10:46