Dinamo e chinuită de mai multe probleme financiare, motiv pentru care s-a depărțit de mai mulți jucători.Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat primele decizii după memoriile depuse de Alexandru Achim, Steliano Filip, Alexandru Răuță și Paul Anton.
Aceștia au solicitat plata salariilor restante sau rezilierea contractului, pentru a putea semna cu alte cluburi. În cazul lui Vlad Achim, clubul și fotbalistul s-au înțeles între timp pentru a rezilia contractul și apoi a semnat imediat cu FCU Craiova. Echipa patronată de Adrian Mititelu. Achim a fost și prezentat oficial de olteni.
Steliano Filip va rămâne în continuare la Dinamo, printr-un acord privind plata salariilor restante. Iar în cazul lui Răuță și Paul Anton, deciziile au fost amânate pentru data de 21 iulie.
Romanian Liga I
Flavius Stoican a anunțat posturile care trebuie întărite la Dinamo: "Nu ne vom opri aici"
ACUM 18 ORE
Adam Nemec, Ante Puljic sau Diego Fabbrini sunt alte nume importante care au părăsit lotul "câinilor" din cauza problemelor financiare de la club.

Dușan Uhrin a plecat, Dario Bonetti i-a luat locul

După ce Dușan a decis să părăsească banca tehnică a lui Dinamo, Dario Bonetti a fost anunțat ca fiind noul antrenor al "câinilor".
Italianul a mai pregătit echipa alb-roșie în 2009 și 2012, și s-a întors în România extrem de motivat să remedieze situația în care se află dinamoviștii.
Bonetti, antrenorul alături de care Dinamo a cucerit ultimele două trofee, respectiv Cupa și Supercupa României, a semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.
"De fiecare dată sunt bucuros când mă întorc în România. Nu știu nimic deocamdată. Trebuie să mă întâlnesc cu conducerea ca să înțeleg ce se întâmplă. Situația clubului nu e problema mea acum. Nu știu nimic, job-ul meu este să antrenez.
Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo. Sunt aici, e clar, vreau să ajut clubul. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva pentru Dinamo. În fotbal, câteodată e bine, câteodată nu", a declarat Dario Bonetti.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20