Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu mă duc la FCSB nici pentru 100.000 euro!". Antrenorul care nu înțelege de ce se expune Dică

Cristian Mihală

Publicat 27/07/2022 la 11:46 GMT+3

FCSB se și refuză. Petre Grigoraș spune că banii nu l-ar putea cumpăra și nu ar accepta o mutare la clubul roș-albastru nici pentru o sumă importantă.

Nicolae Dică, pe vremea când antrena FCSB

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB și-a anunțat ieri noul antrenor, în persoana lui Nicolae Dică. Fostul atacant a fost preferat de conducere pentru faptul că este un cunoscător al clubului și nu va încălca ordinele venite din lojă. Dică a preluat-o pe FCSB și se află în fața unui meci extrem de important, returul de joi din Conference League, cu Saburtalo.
Cunoscându-se foarte bine situația de la club, Petre Grigoraș spune că ar refuza categoric să fie numit antrenor aici, pentru simplul fapt că nu ar avea nicio putere de decizie.
"Vă spun cu sinceritate că nu. Chiar dacă acum nu activez la un nivel ridicat și orice ofertă ar fi acum acceptabilă, nu m-aș duce. Vă spun cu mâna pe inimă, mâine dacă mi-ar zice "Îți dau 10 mii de euro pe lună, vino la FCSB", nu m-aș duce! Aș avea o viață scurtă și nu știu dacă m-aș plia pe ceea ce se vrea acolo", a spus Grigoraș pentru Sport Total FM.
Petre Grigoraș a ajuns să antreneze în Liga a 4-a. După ce nu a mai prins vreun contract la nivel înalt, Grigoraș trăiește din amintiri, de pe vremea când antrena și făcea performanțe la Oțelul Galați, Farul, Pandurii, CFR Cluj, sau ASA Târgu Mureș. Antrenorul s-a remarcat prin jocul ofensiv practicat de echipele sale și prin declarațiile sale savuroase.

FCSB este cu cuțitul la os

FCSB a ajuns într-o situație critică. După începutul dezastruos de sezon, roș-albaștrii depind de meciul de joi cu Saburtalo pentru a nu risca să iasă din al doilea tur preliminar al Conference League și pentru a nu rata o sumă importantă de bani, odată cu accederea în grupe.
În jur de 3 milioane de ar putea câștiga echipele românești doar din accederea în grupele Confernce League, iar orice victorie în grupe poate aduce câte 500.000 de euro în plus.
Nici în campionat lucrurile nu merg deloc bine pentru roș-albaștri, unde au un singur punct după două etape. FCSB nu a mai reușit să se impună în SuperLigă din sezonul 2014-2015, iar un nou eșec ar complica și mai mult lucrurile.
Astfel, Nicolae Dică a ajuns într-un moment critic pentru echipă, chiar dacă ne aflăm abia la începutul sezonului. Presiunea este foarte mare și un alt sezon ratat ar putea să arunce clubul în colaps.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo