Asociaţia suporterilor dinamovişti DDB (Doar Dinamo Bucureşti) a susținut prima conferință de presă după retrogradarea grupării din Ștefan cel Mare din Liga 1.
Cătălin Alexandru, reprezentantul Departamentului de Comunicare al DDB, a vorbit despre viitorul sau restarul echipei Dinamo. Cu această ocazie a transmis și cel mai important mesaj:
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
ACUM 7 ORE
"Dinamo nu va falimenta, așa cum probabil unii își doresc. Dinamoviştii nu fac niciun pas în spate şi o dată cu retrogradarea în Liga a II-a vor lupta cu tot ce au la îndemână ca acest club să meargă mai departe. Am pierdut o sumă importantă din drepturile TV şi avem obiectivul de a achita datoriile pe termen scurt, dar ne gândim și pe viitor, de a vedea Dinamo ieşită din insolvenţă. Pentru a putea face asta trebuie să trecem de aceste două luni critice. Avem mai multe modalități de strângere de fonduri. Primul ar fi de a readuce membrii activi în DDB. La un simplu calcul, 1.000 de membri reveniți înseamnă 50.000 de euro care vor ajuta în lupta pentru salvarea clubului.
Noi ne-am propus un target de a reajunge la 10.000 de membri activi în următoarele două luni. Ne-am propus să strângem 1 milion de euro în aceste două luni. Pragul minim este de 500.000, dar noi ne propunem la 1 milion în două luni", a declarat Cătălin Alexandru.

Oferta făcută DDB pentru a deveni acționar majoritar la Dinamo!

Anunțul zilei a însemnat însă o ofertă publică pentru Dorin Şerdean, acționatul majoritar al clubului cu 72,8%.
"Am fost mandatat să transmit din partea DDB o ofertă publică către acţionarul majoritar al clubului, Dorin Şerdean. Oferta noastră pentru acţiunile pe care le deţine este de 1 euro. Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă de bani către Pablo Cortacero pentru achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni, noi vom achita şi acea sumă", a declarat Cătălin Alexandru.
DDB deține în prezent 20,06% din acțiuni.
Romanian Liga I
Rapid București, echipa cu cel mai complicat start de sezon în Superliga
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Omrani s-a orientat repede după despărțirea de CFR! Este aproape de a semna cu o echipă din Turcia
ACUM 15 ORE