Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ofertă senzațională pentru un jucător al FCSB-ului! Darius Olaru, dorit în Emirate

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 17/07/2022 la 18:39 GMT+3

Darius Olaru, mijlocașul venit de la Gaz Metan Mediaș, ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite. ”Roș-albaștrii” ar încasa nu mai puțin de 7,5 milioane de euro

Darius Olaru, Octavian Popescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

La 24 de ani, Dariu Olaru este dorit insistent de o formație din Emiratele Arabe Unite, conform informațiilor oferite la DigSport de patronul FCSB. Conducerea vicecampioanei României a primit o ofertă concretă de 5 milioane de euro, dar FCSB a solicitat 7,5 milioane. Nu este exclus ca părțile să bată palma după alte negocieri.
Internațional român de seniori, cu 6 meciuri în prima reprezentativă, Darius Olaru este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 6 milioane de euro.

84 de partide pentru roș-albaștri, 17 goluri

El a fost cumpărat de FCSB de la Gaz Metan în ianuarie 2020, în schimbul a 600.000 de euro. De atunci a jucat 84 de meciuri pentru echipa roș-albastră, în care a înscris 17 goluri și a pasat decisiv de 17 ori.
Olaru ar urma să încaseze și el un salariu de aproximativ un milion de euro, mult peste ce are la FCSB. Olaru este unul dintre jucătorii de bază în echipa roș-albastră, titular indiscutabil în echipa lui Toni Petrea, dar FCSB ar renunța la jucător în schimbul banilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo