Deși administratorul special al "câinilor", Iuliu Mureșan, anunța la începutul perioadei de transferuri că nu se vor efectua foarte multe transferuri, Dinamo a ajuns la 15 jucători transferați în această iarnă.
Dinamoviștii au emis un comunicat oficial pe pagina de Facebook în care au anunțat transferurile celor 3 jucători: "OFICIAL. Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar la Dinamo București Fundașul Gabriel de Moura, mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Vlad Morar, toți trei ultima oară la Gaz Metan Mediaș, au semnat contracte cu Dinamo București și au început primele antrenamente sub comanda antrenorului principal Flavius Stoican, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook. 26 de meciuri, 24 în Liga 1 și două în Cupa României, a jucat Gabriel de Moura pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon competițional. Brazilian, 33 de ani, Gabriel de Moura a mai îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul 2019-2020, 12 jocuri în campionat și două în Cupa României. 25 de partide a adunat Răzvan Grădinaru la Gaz Metan Mediaș în acest sezon, 23 în campionat și două în Cupa României. Născut pe 23 august 1995, Răzvan Grădinaru a evoluat până la 15 ani la Academia Dinamo. 3 goluri în 19 meciuri a marcat Vlad Morar în această ediție de campionat pentru Gaz Metan. A mai evoluat două jocuri în Cupa României. 28 de ani, Vlad Morar a înscris ultima oară în prima etapă din 2022, UTA vs Gaz Metan (0-1). Bine ați venit la Dinamo București, Gabriel de Moura (2), Răzvan Grădinaru (21) și Vlad Morar (70)!"
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
IERI LA 19:47

Irobiso, spre Dinamo

Christian Irobiso este un alt jucător cu care Dinamo se află în discuții avansate, conform GSP. Atacantul nigeriano-portughez s-a înțeles cu trupa lui Flavius Stoican, dar în cazul lui situația este mai complicată. El și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract și așteaptă un răspuns pentru a putea semna cu Dinamo. Totuși, această procedură ar putea dura mai mult, iar trupa din Ștefan cel Mare s-ar putea reorienta către alt vârf.
CITEȘTE ȘI:
2 goluri și 3 pase decisive a reușit Irobiso pentru Gaz Metan în acest sezon, în 23 de meciuri, fiind cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 250.000 de euro.
Dinamo i-a mai transferat în această iarnă pe Marius Tomozei, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Jonathan Rodriguez, Balthazar Pierret, Thomas Chesneau, Cristiano Figuieredo, Antoni Ivanov, Igor Jovanovic, Dusan Celar, Baptiste Aloe și Segbe Azankpo.
Toți au debutat pentru Dinamo, însă prestațiile lor au fost mai mult dezamăgitoare, iar Dinamo luptă pentru salvarea de la retrogradare și va avea meci direct cu Gaz Metan diseară, începând cu ora 19:55. Echipa medieșeană este aproape de faliment, din cauza grabelor probleme financiare.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
22/05/2022 LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
22/05/2022 LA 16:27