Conform FANATIK, italianului i-a fost desfăcut unilateral contractul, iar Mircea Rednic este favorit să-l înlocuiască. Bonetti plecase în Italia, acolo unde a trimis un mail în care anunţa că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.
Totuşi, dinamoviştii au profitat de prevederile legii insolvenţei şi l-au demis pe cel care a refuzat să plece în ultimele două săptămâni.
Sorin Colceag este antrenorul interimar al dinamoviştilor, iar meciul cu CS U Craiova de mâine va fi, probabil, ultimul pentru antrenorul echipei secunde a "câinilor".
Romanian Liga I
Dinamo transferă încă doi jucători! Unul este grecul Nikolaos Kainourgios
ACUM 21 ORE

Prima reacţie a lui Răzvan Zăvăleanu, după demiterea lui Bonetti

Deşi antrenorul a anunţat că îşi doreşte să revină în România pentru a continua să antreneze Dinamo, dinamoviştii au profitat de legea insolvenţei, care prevede că timp de 90 de zile de la intrarea societății în incapacitate de plată, aceasta poate să rezilieze unilateral contractele angajaților.
"Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo", a spus Zăvăleanu, pentru FANATIK.
Aceeaşi sursă precizează faptul că Mircea Rednic se pregăteşte să-i ia locul lui Dario Bonetti pe banca tehnică. Astfel, "Puriul" este pe cale de a începe cel de-al 5-lea mandat pe banca dinamoviştilor, care se află într-o situaţie extrem de dificilă.
Italianul a bifat opt meciuri (2 victorii și șase înfrângeri), toate în Liga 1. Bonetti este antrenorul care a adus ultimele două trofee la Dinamo, Cupa și Supercupa României, cucerite în 2012. În 2017, dinamoviștii au mai câștigat și Cupa Ligii, desființată între timp. În prezent, trupa antrenată de Sorin Colceag ocupă locul 15 în Liga 1, penultimul, cu 6 puncte după 9 etape parcurse.
Chiar Rednic anunţase zilele trecute că ar accepta să vină la Dinamo, indiferent de situaţia în care se află clubul, dar la acel moment Bonetti era încă antrenorul dinamoviştilor în acte: "Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
IERI LA 04:59