"Trebuie să mai vină jucători, azi s-ar putea să ajungă doi, apoi şi săptămâna cealaltă. Eu am spus că mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a întări lotul pentru a deveni o echipă competitivă. Unul dintre cei care vor veni este Boli, pe care îl ştim toţi, dar al doilea nu a semnat şi nu pot să spun cine e. Pe Boli nu îl iau în calcul pentru meciul de la Voluntari de sâmbătă. Nici vorbă, el nu e pregătit fizic, trebuie să recupereze, probabil pentru săptămâna cealaltă, dar vedem", a spus Teja.
Fundaşul Kevin Boli a mai evoluat în România, el câştigând o dată titlul cu FC Viitorul şi de trei ori cu CFR Cluj. În ultimele două sezoane a fost legitimat la gruparea turcă Samsunspor, de care s-a despărţit la 1 iulie. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi GuiZ FC.
Teja a menţionat că FC Voluntari, adversara din partida de sâmbătă, este o echipă puternică şi agresivă.
Romanian Liga I
Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi
ACUM 16 ORE
"Îmi doresc să facem un joc bun şi la Voluntari, deşi întâlnim o echipă bună, puternică, de play-off. Şi-au păstrat şi antrenorul, care are un an şi jumătate aproape acolo. S-au creat nişte automatisme, formează un grup bun, deci va fi un meci greu. Dar şi noi suntem pregătiţi şi îmi doresc să câştigăm. La Voluntari sunt jucători de valoare care oricând pot face diferenţa. E o echipă puternică şi incomodă, aşa că totul e posibil. Dar noi încercăm să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm chiar dacă jucăm în deplasare. În mare parte vom folosi aceeaşi formulă de echipă. S-ar putea să mai fie mici modificări, dar tot ceea ce se face va fi din punct de vedere tactic", a precizat el.
În aceeaşi conferinţă de presă, jucătorul Sebastian Mailat a afirmat: "Mă bucur că am început cu dreptul sezonul, dar acum trebuie să ne gândim ce facem cu FC Voluntari. Va fi o partidă dificilă. Ei sunt foarte uniţi, am fost acolo şi ştiu despre ce e vorba. Dar va fi un meci frumos".
Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte formaţia FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a SuperLigii.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, cel mai mare salariu din istoria Craiovei! Cât va câștiga în Bănie
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
Petrolul o învinge pe "U" Cluj în duelul nou-promovatelor. Ploieștenii, prima victorie din sezon
05/08/2022 LA 17:54