Billel Omrani se află în ultimele luni de contract cu CFR Cluj, fiind deja ofertat de mai multe cluburi din străinătate, iar șansele ca el să rămână în Gruia sunt foarte mici. Cristi Balaj, președintele clubului, a dezvăluit că a avut o discuție cu atacantul francez, care își dorește să plece în străinătate. Cu toate acestea, Omrani i-a dat asigurări lui Dan Petrescu în ceea ce privește evoluția sa până la finalul sezonului:
"Omrani este un jucător foarte bun. Din discuțiile pe care le-am avut, dorința lui este să plece afară. Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare. Deja are oferte mult mai bune decât ceea ce i s-a oferit până acum.
În acest moment, i-a promis lui Dan Petrescu, cu care are o relație specială, că va da totul pentru a juca la un nivel cât mai înalt, pentru a-și asigura și un contract mai bun", a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
ACUM 2 ORE
Citește și:

Omrani a primit o ofertă și de la FCSB

Billel Omrani a primit o ofertă și de la FCSB, rivala din ultimii ani a celor de la CFR Cluj. Omrani va deveni liber de contract în vară, iar pretențiile sale financiare nu pot fi satisfăcute de fotbalul românesc, așa cum a anunțat și Cristi Balaj. Cu toate acestea, președintele liderului din Liga 1 nu exclude posibilitatea ca Omrani să ajungă la FCSB.
"Nu pot să bag mâna în foc că nu va ajunge la FCSB, pot să bag mâna în foc doar pentru mine. În fotbal se poate întâmpla orice, este dreptul lor să discute", a mai spus Cristi Balaj.
Conform francezilor de la Foot Mercato, atacantul este pe lista turcilor de la Konyaspor, ocupanta locului secund în Super Lig, dar și a saudiților de la Al-Faisaly.
Omrani, ajuns la 28 de ani, joacă la CFR din 2016, ajungând în Gruia de la Olympique Marseille, club la care a crescut. Atacantul a avut un start de carieră impresionant, făcând parte din naționalele de juniori ale Franței, până la nivelul U19.
În cei 6 ani petrecuți la CFR, Omrani a jucat 224 de meciuri pentru ardeleni, marcând 49 de goluri și 38 de pase decisive. Francezul și-a trecut în palmares alături de CFR 4 titluri de campion și două Supercupe ale României.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
IERI LA 19:47