Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Omrani este dorit de FCSB, dar francezul are alte două oferte! Ce cluburi sunt interesate de atacant

Nicu Savin

Publicat 11/02/2022 la 10:58 GMT+2

Bilel Omrani este printre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1, în condițiile în care va deveni liber de contract din vară. Atacantul francez este dorit de FCSB, dar gruparea din Berceni are concurență serioasă, presa franceză anunțând că jucătorul are și două oferte din străinătate.

Billel Omrani (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Bilel Omrani a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj în ultimii ani, dar viitorul atacantului pare a fi departe de campioana României. Francezul a refuzat mai multe propuneri de prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon și cel mai probabil va pleca gratis la vară.
Faptul că va deveni liber îl face pe Ormani un jucător extrem de atractiv, iar conducătorii de la FCSB și-au manifestat public intenția de a-l lua din vară. Mișcarea ar putea fi și parte a războiului psihologic între FCSB și CFR, care se vor bate pentru titlu în Liga 1 pe finalul sezonului, dar nu este exclus ca atacantul să îmbrace tricoul "roș-așbastru" din stagiunea viitoare.
Citește și:

Omrani, pe lista a două cluburi din afara României

Totuși, Omrani ar putea pleca în străinătate, unde ar primi cu siguranță un salariu mult mai mare decât în România. Conform francezilor de la Foot Mercato, atacantul este pe lista turcilor de la Konyaspor, ocupanta locului secund în Super Lig, dar și a saudiților de la Al-Faisaly.
Omrani, ajuns la 28 de ani, joacă la CFR din 2016, ajungând în Gruia de la Olympique Marseille, club la care a crescut. Atacantul a avut un start de carieră impresionant, făcând parte din naționalele de juniori ale Franței, până la nivelul U19.
În cei 6 ani petrecuți la CFR, Omrani a jucat 224 de meciuri pentru ardeleni, marcând 49 de goluri și 38 de pase decisive. Francezul și-a trecut în palmares alături de CFR 4 titluri de campion și două Supercupe ale României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo