Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Omrani, întrebat dacă l-a sunat de 100 de ori pe patronul CFR-ului, să îl ia înapoi. Răspunsul algerianului

Cristian Mihală

Publicat 03/10/2022 la 07:52 GMT+3

Bilel Omrani a refuzat să intre în polemici cu Neluțu Varga, patronul lui CFR, cel care a dezvăluit de curând că algerianul s-a rugat de el să îl primească înapoi în Gruia, înainte de a semna cu FCSB.

Omrani a debutat la FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB a obţinut doar a doua sa victorie în acest sezon al Superligii de fotbal, 3-2 (1-1) cu FC Argeş, duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 12-a. A fost o partidă în care Omrani a bifat primele sale minute, astfel că la final vârful de atac a fost în centrul atenției.
"Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi", dezvăluia Neluțu Varga de curând, după ce atacantul a ales să semneze cu rivala din București. Întrebat despre acea declarație, Omrani a evitat elegant o dispută verbală cu fostul angajator.
"Nu vreau să vorbesc despre asta, e mai bine. Dacă aș spune, nu ar fi frumos", a spus Billel Omrani, care, întrebat dacă CFR va fi marea rivală la titlu, să spună: "Nu e doar CFR Cluj anul ăsta. Sunt mai multe echipe foarte bune. Trebuie să ne batem cu fiecare echipă".
Omrani a semnat un contract valabil pe un sezon cu FCSB, cu posibilitate de prelungire pe încă două.
208 apariții are la CFR Cluj, cu care a reușit să câștige 5 titluri de campion în Superliga.

Omrani, după FCSB - FC Argeș 3-2: "Am slăbit mult"

Billel Omrani a avut o bară (22) în meciul său de debut la FCSB și la final și-a analizat prestația. Algerianul a admis că trebuie să ia lucrurile treptat, pentru a se adapta și a cerut răbdare, mai ales că vine după o perioadă în care a slăbit mult.
"Am fost fericit să debutez. Am vrut să demonstrez. Am ratat o ocazie de gol. E importantă victoria noastră. Am avut emoții. Este un club mare, un stadion extraordinar, un public extraordinar, toată echipă e frumoasă. A fost bine. Am nevoie de mai mult timp, acum sunt bine. E primul meci, am câștigat, sunt fericit și sper să câștigăm fiecare meci.
A fost bine să joc 45 de minute. E mai bine să o iau pas cu pas. Acum mă simt foarte bine, am slăbit mult, încă e nevoie să slăbesc puțin. Mă simt bine. Lucrez foarte mult cu preparatorul fizic.
E bine că am câștigat pentru încrederea noastră să câștigam. Trebuie să câștigăm fiecare meci și să fim pe loc de play-off", a mai explicat vârful de la FCSB.
FCSB venea după patru meciuri fără victorie în campionat (2 egaluri, 2 eşecuri). FC Argeş nu a mai câştigat de cinci etape, aceasta fiind a patra înfrângere consecutivă.
După succesul cu FC Argeș, FCSB a urcat pe locul 13 în clasament, fiind în prezent la 7 puncte de locurile de play-off. Roș-albaștrii au unul sau două meciuri în minus față de majoritatea formațiilor din față, excepție FC Botoșani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo