Dinamo traversează unul dintre cele mai delicate momente din istorie, fiind în fața a două jocuri cruciale cu Universitatea Cluj, în barajul pentru Liga 1. Suflarea dinamovistă se mobilizează în aceste momente, iar cu mai puțin de 24 de ore înainte de primul joc, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat și prima pentru care băieții lui Dusan Uhrin jr. vor evolua.
Citește și:
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
ACUM 7 ORE
Este vorba despre 40.000 de euro, pusă la bătaie de patru suporteri. Numele lor nu au fost dezvăluite.

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj

"Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1.
Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare. S-a ajuns la 40.000€.
Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la Istoria lui Dinamo.
Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri. Dinamo nu va muri niciodată!", a anunțat Peluza Cătălin Hîldan pe pagina oficială.
Returul e va desfășura în Ștefan cel Mare, în weekend-ul următor.
Romanian Liga I
Rapid București, echipa cu cel mai complicat start de sezon în Superliga
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Omrani s-a orientat repede după despărțirea de CFR! Este aproape de a semna cu o echipă din Turcia
ACUM 15 ORE