Articol scris de Dani Morar
Toni Petrea nu mai este antrenorul FCSB-ului începând din această dimineață. Conducerea și acesta au ajuns la un acord comun, iar vicecampioana a rămas fără antrenor chiar înaintea returului din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi. Mihai Pintilii este cel care, cel mai probabil, va sta pe banca roș-albaștrilor la meciul de joi, cu georgienii.
Pintilii e pentru moment o variantă de conjuncutră, dar acesta este cel care poate rămâne ca antrenor principal și după acest meci. Fostul mijlocaș este pe placul conducerii și este o variantă de viitor pentru FCSB, în cazul în care nu apare alt nume neașteptat. Cu un caracter puternic, acesta ar putea gestiona foarte bine vestiarul și s-ar putea impune pe termen lung.
Romanian Liga I
Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi
ACUM 18 ORE
Un alt avantaj pentru Pintilii este reprezentat de respectul său față de conducere, lucru ce ar putea să faciliteze luarea anumitor decizii. El cunoaște cel mai bine situația de la FCSB și s-ar putea acomoda mult mai repede stilului impus la club. Mihai Pintilii s-a retras din activitatea de jucător în 2020, dar de atunci este văzut ca un posibil antrenor cu mare potențial, cel puțin de către ceilalți membri din club.
175 de meciuri are Pintilii la FCSB, unde a marcat de 11 ori. Ca jucător a mai trecut pe la Jiul Petroșani, Curtea de Argeș, Pandurii, Al Hilal și Hapoel tel Aviv.

Plecarea lui Toni Petrea de la FCSB era o chestiune de timp

După rezultatele foarte slabe din acest început de sezon (un egal și două înfrângeri), demisia antrenorului părea să fie iminentă.
"E ceva în... Se întâmplă ceva, e clar. Eu am discutat cu jucătorii, încercăm împreună nu neapărat să găsim explicații, ci să vedem ce soluții avem.
Nu am ce să le reproșez astăzi, dar poate că dorința și miza acestei partide ne-a cam timorat, în anumite momente. Voi discuta cu conducerea pentru că echipa nu funcționează, nu are rezultatele pe care le dorim.", declarase Petrea după înfrângerea cu Rapid.
FCSB va juca joi returul cu Saburtalo Tbilisi și luptă să întoarcă rezultatul dezamăgitor din tur. Roș-albaștri trebuie să câștige la o diferență de două goluri pentru a-și asigura calificare aîn turul 3 din Conference League.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, cel mai mare salariu din istoria Craiovei! Cât va câștiga în Bănie
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Petrolul o învinge pe "U" Cluj în duelul nou-promovatelor. Ploieștenii, prima victorie din sezon
05/08/2022 LA 17:54