Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Platforma DinamoWin va dubla bugetul echipei de fotbal într-un an de zile

Andrei Nicolae

Actualizat 21/11/2021 la 18:21 GMT+2

Platforma DinamoWin, o reţea socială şi marketplace dedicate fanilor dinamovişti, a fost lansată, duminică, în cadrul unui eveniment la care au participat foşti mari fotbalişti ai grupării alb-roşii şi câteva zeci de suporteri.

Dinamo WIN

Credit imagine: facebook

Florin Răducioiu, Ionel Augutin, Gheorghe Mihali, Costel Orac, Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic, Giani Kiriţă, Ion Marin şi Bogdan Stelea şi-au arătat susţinerea pentru acest proiect care va aduce beneficii materiale importante clubului Dinamo, aflat în prezent într-o situaţie financiară dificilă.
Directorul general al DinamoWin social marketplace, Marius Tudor, a declarat că se aşteaptă ca într-un an bugetul clubului Dinamo să se dubleze ca urmare a sumelor provenite din această platformă.
Acesta i-a invitat pe suporteri să se înscrie în DinamoWin şi să achiziţioneze produse din marketplace deoarece un procent de 50% din comisionul de vânzare va reveni clubului.

Platforma DinamoWin poate ajuta echipa să-și dubleze bugetul

"Lucrăm din punct de vedere tehnologic de aproape trei ani la acest concept. Nu e uşor să rescrii o reţea socială generalistă şi un marketplace, pentru că sunt tehnologii complexe, dar am reuşit în 3 ani. Am interconectat aceste două module şi azi, la lansare, avem cea mai mare parte a funcţionalităţilor disponibile. Avem produse de la un partener generalist al nostru, care şi-a listat deja produsele în marketplace, urmând ca în viitor să completăm platforma cu sute, chiar mii de alţi parteneri comerciali", a spus el.
"Reţeaua socială este deschisă, oricine îşi poate face cont acum şi poate deja comanda orice produs. Acum sunt undeva la 30.000 de produse, dar vor fi şi mai multe, poate 4-5 milioane. Sunt orice fel de produse. Suporterii şi nu numai pot cumpăra absolut orice îşi doresc. Un marketplace încasează de la furnizorii de servicii şi produse acel binecunoscut comision de platformă. Iar acel comision se împarte între clubul Dinamo şi compania care operează platforma pentru a-şi întreţine cheltuielile. Comisionul este împărţit 50-50%. În felul acesta bugetul clubului Dinamo se va dubla, minimum se va dubla", a adăugat Marius Tudor.
Clubul Dinamo traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, la 1 iulie Tribunalul Bucureşti hotărând deschiderea procedurii de insolvenţă.
Aceasta este cea de-a doua procedură a insolvenţei declanşate de SC Dinamo 1948 SA, după ce societatea fusese reintrodusă în circuitul economic în septembrie 2015.
Suporterii grupaţi în programul socios DDB (Doar Dinamo Bucureşti) deţin 20,06% din acţiunile clubului şi de la sfârşitul anului 2020 au achitat mare parte din datoriile FC Dinamo cu banii strânşi din cotizaţii, donaţii sau vânzarea de bilete virtuale.
Compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero, a devenit la jumătatea lunii august 2020 acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Fostul fotbalist Cornel Ţălnar, membru în Consiliul de Administraţie, a anunţat că spaniolul Pablo Cortacero a concesionat toate acţiunile pe care le deţine la gruparea alb-roşie către Dorin Şerdean, fostul preşedinte executiv al clubului.
Dinamo este penultima în clasamentul Ligii I (locul 15), cu 8 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo