Plecat în Italia după derby-ul FCSB – Dinamo (scor 6-0) din etapa a 8-a în Liga 1, Dario Bonetti a avut o primă reacție după ce s-a propagat informația că ar putea fi demis.
Antrenorul italian a susținut că va urma o discuție clară cu conducerea formației din "Ștefan cel Mare", după tot ce s-a întâmplat la meciul cu FCSB.
"Eu sunt în vacanță pentru o zi. Mâine mă întorc la București și o să discutăm mai multe cu conducerea. Îmi pare foarte rău pentru rezultatul de aseară. Îi asigur pe fani că o să facem un campionat bun, cu rezultate bune ", a declarat Dario Bonetti, pentru ProSport.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
După cinci înfrângeri la rând, toate fără gol marcat, postul lui Bonetti e în mare pericol. Fanii încă sunt de partea lui, dar umilința cu FCSB, scor 6-0, i-a făcut și pe mulți dintre aceștia să se îndoiască de faptul că el poate fi omul care salvează Dinamo.
În această dimineață, Bonetti a plecat în Italia, având câteva lucruri personale de rezolvat.
"Bonetti a plecat până în Italia. Se știa acest lucru de două săptămâni, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem niște discuții în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm", a explicat Iuliu Mureșan pentru Gazeta Sporturilor.
Totuși, sursa citată susține că sunt șanse uriașe ca oficialii să îl înștiințeze pe antrenor în această seară că va fi demis. Va urma o ședință a conducerii și se va trage linie, iar foarte probabil Bonetti va fi sacrificat.

Uhrin și Rednic, favoriți să vină la Dinamo în locul lui Bonetti

Dușan Uhrin a reușit minuni anul trecut, când a salvat echipa de la retrogradare. Drept urmare, el este iubit de fani, care și-ar fi dorit ca cehul să continue în Ștefan cel Mare.
A doua variantă este Mircea Rednic, un alt favorit al peluzei. Acesta a fost ultima oară la formația alb-roșie în 2019, când a fost "lucrat", după propriile spuse, de Bălănescu. "Mi-e greu să mai vin la Dinamo ca să mai lucrez cu Bălănescu. Nu au fost probleme cu el, dar ce am văzut în ultimele zile mă pune pe gânduri. Declarația lui Negoiță, că el nu s-a implicat la venirea noului antrenor, că el nu știa... Cum vă explicați că acum două săptămâni noi am semnat cu noul preparator și cu noul antrenor cu portarii? Și în ultima zi, după meciul cu Voluntari, am fost demis", spunea Rednic în 2019.
Fără angajament în prezent, "Puriul" a fost în 4 rânduri antrenorul lui Dinamo (2006-2007, 2008-2009, 2015-2016 și 2018-2019). El este tehnicianul care se afla pe bancă la ultimul titlu cucerit de bucureșteni, în 2007, de aici și dragostea necondiționată a fanilor pentru un om care a făcut istorie în Ștefan cel Mare și ca jucător.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00