Florinel Coman are un 2021 de coșmar. Revenit pe teren la începutul acestui sezon după ce a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori în luna martie, în timpul partidei dintre România și Macedonia de Nord, fotbalistul celor de la FCSB a primit o nouă lovitură.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205795.png

Florinel Coman, indisponibil două luni și jumătate

Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 3 ORE
Potrivit gsp.ro, Coman va lipsi cel puțin două luni și jumătate, după ce a ieșit accidentat în timpul partidei de luni cu Sepsi Sf. Gheorghe, încheiată la egalitate, scor 1-1. În repriza a doua, după ce Andrei Vlad a apărat lovitura de la 11 metri executată de Mitrea, FCSB a plecat pe contraatac, iar Marius Ștefănescu a încercat să oprească acțiunea roș-albaștrilor, printr-o intrare foarte dură asupra lui Florinel Coman. În urma acestui duel, fotbalistul celor de la FCSB a părăsit terenul, fiind înlocuit cu Mamut.
Accidentarea lui Coman vine într-un moment complicat pentru FCSB, care tocmai l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Antrenorul echipei, Edi Iordănescu, a declarat că nu se poate opune atunci când vine vorba de un transfer, atâta timp cât beneficiază în urma acestuia atât jucătorul, cât și echipa. Cu toate acestea, noul tehnician așteaptă întăriri după plecarea lui Moruțan la Galatasaray, iar indisponibilitatea lui Florinel Coman până în luna noiembrie îi va da o bătaie de cap în plus lui Iordănescu, după ce a pierdut doi titulari în decurs de câteva zile.
Premier League continuă la Eurosport și în acest weekend
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Gruparea din Ștefan cel Mare este într-o situație horror
ACUM 4 ORE