Croatul are de încasat 60.000 de euro şi s-a declarat dezamăgit de programul DDB, pe care nu s-a ferit să-l compare cu acţionarul majoritar, Pablo Cortacero, în legătură cu acest aspect.
Puljic evoluează la Bnei Sakhnin în prezent, un club din Israel, iar aseară a debutat în campionat cu o victorie, 3-1 cu Maccabi Tel-Aviv. Croatul nu va renunţa la restanţele salariale şi va merge la FIFA pentru a-şi recupera din bani.
Fostul căpitan al "câinilor" a anunţat faptul că după ce a acceptat reducerea salariului în iarnă, nu şi-a primit nici măcar acei bani cuveniţi.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Puljic se revoltă după plecarea de la Dinamo: "Am fost păcălit!"

Dinamo, club aflat în insolvenţă din cauza datoriilor acumulate, aproximativ 8 milioane de euro, după cum a anunţat administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu în urmă cu câteva zile, traversează o perioadă grea.
Pe plan sportiv, trupa lui Dario Bonetti are 4 înfrângeri consecutive fără gol marcat, iar clubul are interdicţie la transferuri, din cauza litigiilor cu fotbaliştii spanioli Isma Lopez şi Aleix Garcia.
Cu cel mai tânăr lot din Liga 1, dinamoviştii trebuie să rezolve acum situaţia lui Ante Puljic. 60.000 de euro trebuie să-i plătească jucătorului croat, care va merge la FIFA.
Totuşi, mai mult ca sigur, faţă de situaţia jucătorilor spanioli, care au câştigat procesele dinaintea intrării clubului în insolvenţă, Puljic va primi o sumă mult mai mică de bani, ţinând cont că Dinamo este în insolvenţă, iar el va trebui să se înscrie la masa credală.
"Am fost păcălit! Păcat, asta e! Trebuie să spui mereu adevărul, în familie, dar nu a fost așa. Cei de la DDB au scris zilnic că vor face, vor plăti, dar în realitate a fost o minciună pentru suporteri ori o minciună pentru noi. Au fost precum spaniolul ăla, strict în acest detaliu. Nu pot trece peste faptul că au contribuit la salvarea lui Dinamo, au ținut clubul în viață, bravo! Dar noi, jucătorii, ce-am făcut?! Nu l-am ținut în viață când ceilalți au plecat?", a răbufnit Puljic pentru GSP.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00