Răzvan Onea, primul transfer din această pauză competiţională al clubului Rapid, a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate.
"Rapid a reuşit primul transfer al acestui an, achiziţionându-l pe Răzvan Philippe Onea, de la Politehnica Iaşi. Fundaşul dreapta de 23 de ani, născut la Paris, a fost om de bază la echipa moldoveană, la care a ajuns în 2019, de la CS Afumaţi", se menţionează pe site-ul oficial al clubului.

Rapid, "cel mai bun moment" din cariera lui Răzvan Onea

Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ZI
Răzvan Onea a declarat că transferul este un pas înainte în cariera sa.
"Mă simt foarte bine că am semnat cu Rapid, sunt foarte fericit, mi-am dorit asta încă din vară, când clubul şi-a manifestat interesul faţă de mine. Mă bucur că sunt jucătorul Rapidului. Cu siguranţă este cel mai bun moment din cariera mea, este un mare pas în faţă. Mi-am dorit foarte mult să revin în Liga I şi le mulţumesc celor de la Rapid pentru această oportunitate. Îmi propun să-mi câştig locul în prima echipă şi să o ajut să-şi îndeplinească obiectivele. Suporterii m-au impresionat enorm încă de când am jucat contra lor în Liga a III-a. Atmosfera de pe vechiul Giuleşti a fost una senzaţională, aşa că nici nu-mi pot imagina cum va fi pe noul Giuleşti", a spus Onea.
În actualul sezon, Onea a jucat în 13 partide pentru Poli Iaşi în Liga a II-a, bifând şi o apariţie în Cupa României.
Născut la 19 mai 1998 la Paris, fundaşul dreapta a început fotbalul la LPS Satu Mare, iar în iulie 2017 s-a transferat la CS Afumaţi. În august 2019 a ajuns la Poli Iaşi, grupare pentru care a jucat două sezoane în Liga I.
În această pauză competiţională FC Rapid a renunţat până acum la un singur jucător, mijlocaşul Bogdan Barbu, cel care a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu de 15 ori, marcând un gol.
Sursa: Agerpres
Sursa foto: FC Politehnica Iași
Romanian Liga I
FCSB, fără bonusuri după transferurile lui Man și Moruțan! Care este motivul
IERI LA 13:20
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
IERI LA 20:55