"Derby-ul Rapid – Dinamo se va disputa sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, pe Arena Națională!'', au anunţat cei de la Rapid, pe Facebook.
Giuleștii au fost nevoiți să dispute partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de pe teren propriu, la Mioveni, din cauza suspendării pe care au primit-o.
Meciul dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, 26 februarie, începând cu ora 20:30, iar la partidă vor putea asista aproximativ 15.000 de spectatori, 30% din capacitatea stadionului, conform normelor aflate în vigoare.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
ACUM 19 ORE
S-a scris la un moment dat că ar putea fi chiar meciul care să inaugureze nouă arenă a clubului giulestean, însă acest lucru nu se va întâmpla. Avizele necesare inaugurării nu au fost obținute în timp util.
Mai mult decât atât, Rapid are una dintre cele mai mari medii de spectatori pe meci din Liga 1 și se află pe locul 8 în campionat, cu 36 de puncte după 26 de etape disputate, țintind către accederea în play-off.
CITEȘTE ȘI:
Rapid a devenit primul club din România ce este sancționat cu suspendarea terenului, de la începutul pandemiei de coronavirus în România.
"Este posibil ca derby-ul cu Dinamo să se joace pe Giulești. Nu am vorbit unde vom juca meciul cu Sepsi. Probabil vom vorbi mai târziu. Am spus: fotbalul este făcut pentru oameni, pentru suporteri. Ne plângem că este pandemie și nu vin oamenii. Fotbalul este făcut ca oamenii, să se bucure de el.
Pentru noi, acasă este Giuleștiul, chiar dacă în imnul nostru se spune că suntem peste tot acasă. Așteptăm cu nerăbdare să jucăm pe noul stadion. Clar lipsa suporterilor este un dezavantaj, pentru că sunt parte din noi. Suntem împreună. Pentru a reuși, trebuie să fim toți împreună", declara tehnicianul rapidiștilor, Mihai Iosif, înainte de meciul cu Sepsi.
Capacitatea totală a stadionului Giulești este de 14.050 de locuri, iar suprafaţa totală a terenului de 120X80 metri. Stadionul a costat 39.499.366 milioane de euro. Complexul este prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive, spaţii de cazare pentru sportivi, spaţii de alimentaţie publică și spaţii administrative. De notat că sălile de sport pentru volei, handbal, box etc. sunt amplasate chiar sub stadion.
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
ACUM O ZI
Romanian Liga I
U Cluj Napoca-Dinamo 2-0/ Dinamo foarte aproape de Liga a doua!
IERI LA 19:30