Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid a remizat la Mediaș și play-off-ul devine o misiune imposibilă pentru giuleșteni

Nicu Savin

Publicat 04/02/2022 la 22:09 GMT+2

Rapid a obținut doar un punct din deplasarea de la Mediaș. Giuleștenii au condus cu 1-0 încă din startul partidei, dar medieșenii au egalat după pauză și s-a terminat 1-1.

Mihai Iosif (Rapid). Sursa: GSP

Credit imagine: facebook

Rapid avea nevoie de o victorie pe terenul lui Gaz Metan Mediaș pentru a spera la un loc de play-off. Giuleștenii au început meciul perfect, iar Goge a deschis scorul în minutul 3, după o minge respinsă în față de Buzbuchi la un șut al lui Marzouk.
Echipa lui Mihai Iosif se putea desprinde, dar Marzouk și Alami au irosit cu lejeritate două mari ocazii în minutele 19 și 25. Prima apariție periculoasă a medieșenilor la poarta lui Moldovan a avut loc în minutul 42, dar Filip a reluat cu capul peste poartă dintr-o poziție ideală.
Citește și:

Gaz Metan Mediaș - Rapid 1-1 | Giuleștenii, ca și ieșiți din lupta pentru play-off

În repriza secundă, gazdele au început în forță, iar Lixandru a egalat în minutul 55 în urma unui corner. Finalul de meci a fost unul pe contre, ambele echipe având șansa de a marca golul victoriei. Marzouk a ratat o șansă bună în minutul 65, când a trimis în plasa laterală după o eroare a portarului advers.
Cea mai mare ocazie le-a aparținut medieșenilor, în prelungirile partidei. Morar a primit o pasă bună în mijlocul careului, dar aproape inexplicabil a trimis pe lângă poartă. Eroarea lui Morar putea să-i coste scump pe jucătorii lui Grădinaru, dar estonianul Mattias Kait a șutat puțin pe lângă poartă la una dintre ultimele faze ale meciului.
S-a terminat 1-1, rezultat care nu ajută prea mult niciuna dintre echipe. Medieșenii rămân pe locul 13, cu 24 de puncte, în timp ce Rapid își păstrează deocamdată poziția a 7-a, cu 34 de puncte. Diferența față de Farul. echipă clasată pe locul 6 este de numai un punct, dar constănțenii au două meciuri mai puțin disputate. Cum au mai rămas doar 6 etape din sezonul regulat, șansele Rapidului de a mai prinde un loc de play-off sunt reduse.
În runda următoare, Rapid va juca în deplasare cu FC Voluntari, iar Gaz Metan va întâlni, tot pe teren străin, pe Sepsi.
În primul meci al etapei a 23-a, CS Mioveni și FC Voluntari au remizat fără goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo