Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid București a făcut scorul campionatului în partida cu Gaz Metan Mediaș

Andrei Nicolae

Actualizat 18/04/2022 la 22:56 GMT+3

Rapid București se menține în frunte în play-out-ul Ligii 1, după ce a învins Gaz Metan Mediaș cu scorul de 8-0.

Rapid și-a inaugurat noul stadion

Credit imagine: Eurosport

Meciul Rapid - Gaz Metan Mediaş a încheiat cea de-a cincea etapă a Ligii 1 din play-out. A fost un joc la discreția giuleștenilor care au câștigat cu un categoric 8-0. A fost și cea mai clară victorie a sezonului pe plan intern.
Farul a reuşit şi ea să marcheze opt goluri într-o partidă din acest sezon, 8-2 cu Academica Clinceni, în deplasare, în sezonul regulat.

Rapid a acumulat maximum de puncte cu Adrian Mutu pe banca tehnică

Pentru Adrian Mutu a fost al șaselea joc pe banca tehnică a formației bucureștene. Și după acest joc a rămas la procentaj sută la sută, având 6 victorii. Rapid a deschis scorul prin Jakub Vojtus în minutul 12, iar seria a fost continuatpă de Rareş Ilie (37, 51), Nicolae Carnat (40, 49), Romario Moise (66), Alexandru Dandea (75) şi Junior Morais (90+1). Bucureștenii au avut şi două bare, prin estonianul Mattias Kait (22) şi Claudiu Belu (80), mingea trimisă de acesta din urmă părând că a depăşit linia porţii după ce a lovit bara.
"Era un test de maturitate, pentru că trebuia să luăm în serios acest joc, să nu ținem cont că avem în față o echipă de copii. Nu contează cu cine joc, pentru mine este important să câștig.
Ca amănunt interesant, meciul a fost arbitrat de o brigadă feminină, cu Iuliana Demetrescu (30 de ani) la centru.
În clasamentul din play-out, Rapid este lider, cu un total de 35 de puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș este ultima clasată și este deja retrogradată în liga secundă. Giuleștenii au șanse din ce în ce mai mari să prindă barajul pentru cupele europene.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo