Rapid București a fost învinsă de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1, într-un meci disputat pe teren propriu, în cadrul etapei a 9-a.
Este un rezultat surpriză, având în vedere diferența de puncte și de locuri între cele două formații în debutul acestei runde..

Rapid - Gaz Metan a fost un meci promițător de la început

Romanian Liga I
Dario Bonetti, ignorat de Dinamo după ce a dat clubul în judecată: "Nu e grija noastră ce face!"
ACUM 5 ORE
Jocul a fost promițător de la bun început. Brazilianul Yuri a deschis scorul în minutul 7, în urma unei faze fixe. Rapid a reacționat imediat și a restabilit egalitatea prin Cristian Albu (1-1). Gazdele au dominat partida, și-au creat și alte ocazii, dar cei care au marcat până la urmă au fost ardelenii. Vlad Morar a dat lovitura decisivă în minutul 77.
Gaz Metan a obținut, așadar, trei puncte importante, având în vedere că ocupa locul 15 înaintea acestei întâlniri. Acesta a fost primul meci al lui Ilie Poenaru la cârma formației ardelene.
Rapid a ajuns la al treilea meci fără victorie și a ratat astfel șansa să se apropie la un punct de liderul CFR Cluj. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a trecut peste Dinamo în clasament. Gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns pe loc de retrogradare.
În primul meci al etapei a 9-a, FC Voluntari a surclasat CS Mioveni cu scorul de 4-0.
Ilfovenii au reuşit cea mai clară victorie a lor din acest sezon, prin golurile marcate în ultima jumătate de oră de Cristian Costin (63, 90), Adam Nemec (81) şi Ion Gheorghe (83), din lovitură liberă. FC Voluntari a reuşit a treia sa victorie consecutivă în Liga I și a ajuns în zona play-off.
Romanian Liga I
Se-ntoarce roata în Liga 1! Cum vor fi sancționate cluburile care nu vor achita salariile la timp
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Conflictul de la Dinamo dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu, capitol final?
ACUM 21 ORE