Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid București a învins Sepsi Sf. Gheorghe cu o bijuterie a tânărului Rareș Ilie

Andrei Nicolae

Actualizat 23/04/2022 la 23:31 GMT+3

Rapid București și-a trecut în cont a șaptea victorie consecutivă în Liga 1, după 1-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar după acest rezultat și-a consolidat locul 1 în play-out.

Rares Ilie Rapid

Credit imagine: Getty Images

Rapid București este de neoprit cu Adrian Mutu pe banca tehnică, în play-out. Echipa giuleșteană și-a trecut în cont, sâmbătă seara, a șasea victorie în această fază a Ligii 1, din tot atâtea jocuri, după 1-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Astfel, și-a consolidat poziția de lider. Pentru Mutu a fost a șaptea victorie consecutivă de când a fost numit antrenor principal.
Unicul gol al întâlnii a venit spre final, dar a fost o reușită fabuloasă. Rareș Ilie (19 ani) a depășit patru fundași adverși și a înscris în stilul lui Adrian Ilie pe vremuri, cu o scăriță, în minutul 80.
"Este mai mult instinct acolo. Mister (n.r. Mutu) mi-a spus că am dat așa cum o făcea el", a vorbit despre reușita lui, Rareș Ilie.

Rapid București nu a primit gol în ultimele 5 meciuri

Sepsi OSK a avut șansa egalîrii în prelungiri, dar Stefan Askovski a irosit o ocazie imensă.
Rapid a reuşit a şaptea sa victorie consecutivă, fără gol primit în ultimele cinci. Sepsi OSK a pierdut primul său meci din play-out, încheind o serie de şapte meciuri fără înfrângere, şase victorii şi un egal.
"A fost un gol foarte frumos a lui Rareș Ilie, a avut o execuție de fotbalist, dar cred că toată echipa merită aplauze, nu doar pentru gol, ci pentru totul efortul depus, cum au respectat sarcinile", a comentat Adrian Mutu după joc.
Formația din Giulești s-a desprins la 5 puncte în fruntea play-out-ului, față de Sepsi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo