Cele două echipe veneau după rezultate pozitive în primele două etape, fără să primească vreun gol. Rapidul a început în forță meciul de pe Arena Națională, primele secunde găsind giuleștenii în careul lui Farul, acolo unde Bălan a avut un șut respins de apărarea constănțenilor.
Ocaziile au continuat să apară la ambele porți în prima repriză. Betancor a primit o centrare foarte bună de la Dussaut, dar spaniolul a trimis peste poartă din șase metri. Farul a avut încă o ocazie mare în minutul 41, când Betancor scapă spre poarta lui Horațiu Moldovan, dar portarul rapidist are o intervenție foarte bună la șutul spaniolului. Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie a Rapidului, când Carnat a șutat puternic de la peste 25 de metri, dar șutul a fost respins de Tordai în corner.
În repriza a doua, Farul a avut o nouă ocazie prin Betancor, care a încercat o execuție pretențioasă în minutul 64. Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în minutul 67 atunci când Pănoiu a primit o pasă excelentă în careu de la Hlistei, dar nu a putut să îl învingă pe Tordai.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
După meciul din această seară, Rapid și Farul rămân fără înfrângere de la startul noului sezon, dar și fără gol primit. În acest moment, Rapid este pe primul loc în clasamentul Ligii 1 cu 7 puncte, în timp ce Farul este pe locul trei cu 5 puncte.
Etapa următoare, Rapidul va merge în deplasare la FC Argeș, în timp ce Farul va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
În primul meci al etapei a treia, Gaz Metan Mediaș și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 2-2.
Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Maranhao – Crepulja, Albu, Ilie (Ilie 65’) – Carnat (Goge 88’), Balan (Bnou 65’), Hlistei (Moise 80’);
Farul: Tordai – Dussaut, Larie, Dobrosavlevici, de Nooijer (Buta 71’) – Romario, Mladen, Castaneda (Grameni 61’) – Andronache (Chițu 46’), Betancor (Bodișteanu 77’), Pitu (Petre 70’).
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00