Rapid - Dinamo 1-1 | După un meci spectaculos, cu multe ocazii și cu 8 șuturi pe poartă, cele două rivale au încheiat la egalitate, la fel ca și în tur. După acest al doilea 1-1 consecutiv, reacțiile au fost diametral opuse. Rapidiștii au cerut demisia antrenorului Mihai Iosif, în timp ce Dinamo continuă pe valul de entuziasm generat de cele trei meciuri, la rând, fără înfrângere.
Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican știe că echipa sa are valoare și va lupta până la capăt pentru salvarea de la retrogradare, în ciuda liniei de clasament care o poziționează acum pe un loc de baraj pentru menținerea în Liga 1. Chiar și așa, Stoican a fost încântat și încrezător după egalul de pe Arena Națională, care putea în repriza secundă să se transforme în victorie.
"E un punct de moral pentru jucătorii, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Acest punct ne dă încredere, suntem pe un drum bun. Am muncit mult în această partidă. Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins pe jucători în momentele delicate, când Rapid ne-a pus sub presiune. Singurul lucru e că am primit gol prea repede după ce am înscris, puteam să plecăm cu mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă bună, au avut trasee de joc, au pasat. Este un mare merit al antrenorului Mihai Iosif, Rapidul joacă fotbal. N-au avut șansă până acum să aibă și rezultate. Trebuie să fim realiști, conectați. La mai puțin de 72 de ore, ne așteaptă o partidă foarte grea, cu Sepsi. Este important să ne refacem. Am văzut mulți oameni care ne-au încurajat, Dinamo chiar este o echipă iubită. Suntem o echipă echilibrată acum, avem un lot bun. Și banca de rezerve își spune cuvântul, în a doua repriză. Nu este ușor să apară câte un jucător nou la fiecare săptămână, pe care trebuie să-l integrăm", a spus Flavius Stoican, după 1-1 cu Rapid.
Romanian Liga I
Mureșan a dat cărțile pe față după plecarea lui Stoican de la Dinamo: "Adevărul e trist și crunt"
10/03/2022 LA 16:31

Dinamo și săptămâna de foc

Stoican știe foarte bine că dinamoviștii vor avea două merci foarte grele săptămâna viitoare, în fața unor echipe cu lot și buget net superior. Marți, la București vine Sepsi, o echipă care a tras tare pentru o nouă calificare în playoff și care are dublul punctelor acumulate de Dinamo. Duminica viitoare, "câinii" încheie parcursul din sezonul regular cu o depplasare infernală, pe teren campionilor de la CFR Cluj . Echipa lui Dan Petrescu n-a mai pierdut în Liga 1 din 17 octombrie și este lider, cu un avans de 11 puncte în fața principalei urmăritoare, FCSB.
SE SALVEAZĂ DINAMO?
Romanian Liga I
Dezbinare totală la Dinamo! PCH, mesaj amenințător, după demiterea lui Mircea Rednic: "Vei plăti!"
21/12/2021 LA 17:45
Romanian Liga I
Flavius Stoican, prima reacție după ce a preluat Dinamo de la Rednic: "Ați tras biletul câștigător!"
21/12/2021 LA 17:28