Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid - Dinamo | Nu Mutu, ci Zicu este numele surpriză pentru banca Rapidului. Antrenorul poate fi schimbat chiar azi

Ion Alexandru

Actualizat 26/02/2022 la 11:52 GMT+2

Rapid are un meci foarte important în această seară împotriva lui Dinamo, iar o înfrângere sau un egal ar putea duce la schimbarea antrenorul Mihai Iosif. Deși s-a vehiculat numele lui Mutu, giuleștenii vor un alt antrenor.

Ianis Zicu

Credit imagine: Eurosport

Rapid a promovat cu Mihai Iosif pe banca tehnică și a început în forță acest sezon. Ultimele rezultate au îndepărtat echipa din Giulești de zona play-off și conducerea rapidiștilor vrea să găsească un nou antrenor. Numele lui Adrian Mutu a fost pronunțat de multe ori în acest context, în ultimele zile, dar Rapidul are alte planului. Conform Digisport, fostul rapidist Ianis Zicu este principalul favorit pentru a prelua funcția de antrenor în Giulești. Deși patronul Rapidului, Victor Angelescu a spus că Mihai Iosif este sigur de postul său până la finalul sezonului regular, e clar că doar o victorie cu Dinamo și un ajutor de la contracandidate ar putea ajuta echipa promovată în acest sezon să mai spere la play-off.
Zvonurile legate de schimbarea lui Mihai Iosif l-au avut în prim plan pe Mutu, dar a apărut și varianta Șumudică, tehnicianul liber de contract după experiența dezastruoasă din Turcia, de la Malatya.
Nici unul, nici altul nu sunt în pole postion pentru preluarea acestei funcții, iar conform jurnalistului Dan Filoti, Ianis Zicu ar putea să fie antrenorul Rapidului în cel mai scurt timp.

Angelescu a fost deranjat de declarațiile lui Șumudică

Șumudică a reacționat zilele trecute după ce a auzit că Mutu ar putea ajunge în Giulești. Fostul antrenor al Rapidului este furios că nu este căutat și a provocat un răspuns din partea patronului Angelescu.
"Nu știu exact ce trebuie să fac ca să mă creadă lumea când declar ceva. Am spus că nu vom schimba antrenorul până la finalul sezonului regulat, n-am avut nicio listă, nu m-am văzut cu Laszlo Balint, cu Mutu, cu Șumudică sau cu alt antrenor. Oricum nu m-am văzut niciodată cu Șumudică, nu am nimic cu el, nu am ce să am cu el dacă nu l-am cunoscut personal. M-a supărat în trecut, normal, cu acele comentarii. Când tu ai anumite declarații la adresa proiectului, atunci când noi veneam din Liga 2, nu mi s-au părut la locul lor. Asta nu înseamnă că Șumudică nu va putea veni la Rapid. Dar nu vom schimba antrenorul până la finalul celor 30 de etape și vedem în funcție de rezultate, ăsta e singurul adevăr. (...) Nu e corect față de antrenorul actual. Dacă alte cluburi fac asta, treaba lor. Dacă antrenorul e în obiectiv, mi se pare urât față de el și față de alți antrenori să vorbesc cu ei să vină. Dacă Mihai câștigă 7-9 puncte, ce facem? Știu ce antrenori sunt liberi de contract, poate și nume vehiculate de voi, dar nu am discutat cu nimeni. Nu m-am întâlnit nici cu Adi Mutu", a spus Victor Angelescu La Digisport.

Rapid - Dinamo, meciul de totul sau nimic pentru giuleșteni

Cu Mihai Iosif pe bancă, Rapid nu a câștugat niciunul dintre cele 6 meciuri jucate în 2022 în Liga 1. Giuleștii au 4 egaluri și 2 înfrângeri. După această serie slabă cu doar 4 puncte din 24, echipa lui Mihai Iosif a alunecat până pe locul 9 în clasament și mai are șanse doar teoretice pentru a prinde playoff-ul. Un succes cu Dinamo poate aduce speranțe giuleștenilor, dar chiar și așa echipele aflate pe locurile 6,7 și 8 ar trebui să piardă puncte în următoarele 3 etape pentru ca Rapid să-și îndeplinească în extremis obiectivul. Giuleștenii mai au de jucat în acest sezon regular cu U Craiova 1948 și Clinceni.
Mai poate Rapid să prindă playoff-ul?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo