Rapid a deschis scorul încă din minutul 8, atunci când Diallo a trimis balonul în proprie poartă cu călcâiul, în urma unei devieri a lui Vojtus.
Spre finalul primei reprize, Craiova a început să joace mai bine, iar echipa lui Nicolo Napoli a marcat prin Andrea Compagno, care a restabilit egalitatea în minutul 44. Italianul a primit o pasă foarte bună de la Bauza și a reușit să îl învingă pe Moldovan.
Repriza a doua a început așa cum s-a terminat și prima, cu U Craiova 1948 atacând poarta Rapidului. În minutul 46, Bauza a fost faultat de Moldovan în careu, iar Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri. Un minut mai târziu, Compagno l-a învins pentru a doua oară pe Moldovan, marcând cu o scăriță.
Fotbal
Rapid, învinsă clar de Slavia Praga în ultimul amical din Austria! Alte rezultate ale românilor
IERI LA 20:28
În minutul 90, Diallo l-a faultat pe Vojtus, iar Bîrsan a arătat din nou punctul cu var. Cel care a executat lovitura de la 11 metri a fost Albu, care a și marcat, ajungând la 6 goluri în acest sezon de Liga 1.
În ciuda golului egalizator, Craiova a dat lovitura în minutul 90+5 prin Baeten, care a înscris cu un șut din afara careului, aducând victoria oaspeților.
Citește și:

Prima înfrângere a lui Adrian Mutu pe banca Rapidului

Ultima înfrângere a Rapidului în Liga 1 a venit tot în fața oltenilor, pe 1 martie, atunci când U Craiova 1948 se impunea cu același scor, dar pe teren propriu. În urma acelei partide, Mihai Iosif a fost demis, iar echipa a fost preluată de Adrian Mutu, cel care a suferit în această seară prima înfrângere pe banca giuleștenilor, chiar în fața echipei pe care a antrenat-o în acest început de sezon.
În urma acestei partide, Rapid rămâne pe locul 7, cu 39 de puncte, la egalitate cu Sepsi, în timp ce U Craiova 1948 a urcat pe locul 10, ajungând la 34 de puncte.
În ultima etapă din play-ut, Rapid va merge la Mioveni, în timp ce U Craiova 1948 va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Romanian Liga I
Rapid rămâne cu interdicție la transferuri! Giuleștenii, obligați să plătească o sumă imensă
01/07/2022 LA 15:07
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30