Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid-FC U Craiova 1948 2-3 | Craiova câștigă în minutul 90+5 partida din Giulești

Alex Masgras

Publicat 09/05/2022 la 22:48 GMT+3

FC U Craiova 1948 a câștigat partida din Giulești în fața celor de la Rapid, scor 3-2. Echipa lui Adrian Mutu, condusă până în minutul 90, a reușit să egaleze, dar cele trei puncte au fost obținute de olteni în cele din urmă, grație golului marcat de Baeten în minutul 90+5.

U Craiova 1948

Credit imagine: Eurosport

Rapid a deschis scorul încă din minutul 8, atunci când Diallo a trimis balonul în proprie poartă cu călcâiul, în urma unei devieri a lui Vojtus.
Spre finalul primei reprize, Craiova a început să joace mai bine, iar echipa lui Nicolo Napoli a marcat prin Andrea Compagno, care a restabilit egalitatea în minutul 44. Italianul a primit o pasă foarte bună de la Bauza și a reușit să îl învingă pe Moldovan.
Repriza a doua a început așa cum s-a terminat și prima, cu U Craiova 1948 atacând poarta Rapidului. În minutul 46, Bauza a fost faultat de Moldovan în careu, iar Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri. Un minut mai târziu, Compagno l-a învins pentru a doua oară pe Moldovan, marcând cu o scăriță.
În minutul 90, Diallo l-a faultat pe Vojtus, iar Bîrsan a arătat din nou punctul cu var. Cel care a executat lovitura de la 11 metri a fost Albu, care a și marcat, ajungând la 6 goluri în acest sezon de Liga 1.
În ciuda golului egalizator, Craiova a dat lovitura în minutul 90+5 prin Baeten, care a înscris cu un șut din afara careului, aducând victoria oaspeților.
Citește și:

Prima înfrângere a lui Adrian Mutu pe banca Rapidului

Ultima înfrângere a Rapidului în Liga 1 a venit tot în fața oltenilor, pe 1 martie, atunci când U Craiova 1948 se impunea cu același scor, dar pe teren propriu. În urma acelei partide, Mihai Iosif a fost demis, iar echipa a fost preluată de Adrian Mutu, cel care a suferit în această seară prima înfrângere pe banca giuleștenilor, chiar în fața echipei pe care a antrenat-o în acest început de sezon.
În urma acestei partide, Rapid rămâne pe locul 7, cu 39 de puncte, la egalitate cu Sepsi, în timp ce U Craiova 1948 a urcat pe locul 10, ajungând la 34 de puncte.
În ultima etapă din play-ut, Rapid va merge la Mioveni, în timp ce U Craiova 1948 va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo