Derby-ul dintre Rapid și FCSB se întoarce pe Giulești, la opt ani distanță de la ultima partidă disputată pe terenul alb-vișiniilor. Meciul se va defășura pe un stadion renovat, care va fi plin în această seară, toate cele 14.000 de bilete fiind vândute într-un timp foarte scurt.
Jandarmeria a comis însă o gafă în comunicatul emis înaintea partidei, în încercarea de a transmite informații cu privire la evitarea incidentelor dintre cele două galerii. Insituția a specificat cele două trasee pe care le pot alege suporterii trupelor rivale, însă bulevardele menționate trimit spre Arena Națională, nu spre Giulești.
https://i.eurosport.com/2022/07/24/3421487.png
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul din Superligă. El este fotbalistul care l-a fermecat
ACUM 7 ORE
"Accesul suporterilor echipei FCSB în incinta complexului sportiv se va face prin Bulevardul Basarabia și Strada Maion Ion Coravu, iar accesul suporterilor echipei Rapid București se va face prin Bulevardul Pierrde de Coubertin", sunt informațiile din comunicatul Jandarmeriei.
Reprezentanții instituției au sesizat ulterior greșeala făcută și au modificat documentul, pentru a nu lăsa loc de interpretări. Partida dintre Rapid și FCSB va avea loc astăzi, de la ora 21:30.

Rapid-FCSB, derby de foc pe Giulești

Cele două rivale se întâlnesc în a doua etapă din SuperLigă, după ce ambele au debutat cu stângul. Rapid a fost învinsă de campioana CFR Cluj în etapa inaugurală, scor 0-1, în timp ce echipa lui Toni Petrea a înregistrat o remiză cu nou-promovata "U" Cluj, încheiată 1-1.
Roș-albaștrii au suferit alt eșec la mijlocul săptămânii, în Conference League, când au fost învinși surprinzător de formația din Georgia, Saburtalo Tbilisi, cu scorul de 1-0. Ambele echipe vin astfel pe Giulești dornice să își spele reputația după două starturi ratate.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
11/08/2022 LA 06:51
Romanian Liga I
Dan Petrescu, primul antrenor nevoit să respecte noul regulament FRF, după suspendarea cu Chindia
10/08/2022 LA 15:48