Rapid București este unul dintre cele mai vechi cluburi din fotbalul românesc. Pe 25 iunie 1923 se puneau bazele clubului care avea să devină unul de referință pentru fotbalul autohton. Așadar, pe 25 iunie 2022, Rapid împlinește 99 de ani de existență, iar actauala conducere a ținut să marcheze cum se cuvine acest moment.
Așa cum s-a văzut și la inaugurarea stadionului, Rapid are un departament de marketing peste media fotbalului românesc și aniversarea a 99 de ani este un nou prilej de a le oferi surpize plăcute fanilor.
Citește și:
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10

Rapid împlinește 99 de ani | Programul de la Stadionul Giulești

După amiaza zilei de sâmbătă va fi una plină pentru suporterii giuleșteni. De la ora 16:00 va avea loc evenimentul de lansare al volumului reeditat "Glasul roților de tren", o carte scrisă de marele Ioan Chirilă, care prezintă istoria Rapidului în prima parte a existenței sale, dar și multe povești absolut savuroase despre fotbalul boem din primele 6-7 decenii ale secolului trecut. Lansarea va avea loc în foayerul stadionului Giulești, iar fanii își vor putea cumpăra "Biblia suporterului rapidist", așa cum este denumită cartea.
Ulterior, de la ora 17:30, se va disputa finala unui turneu de FIFA, celebrul joc practicat de o masă mare. Finaliștii se vor întrece chiar pe stadion.
Începând cu ora 18:30, echipa lui Adrian Mutu va ieși pe teren pentru un antrenament, iar la ora 19:00 fanii vor putea urmări pe un ecran imens prima parte dintr-un documentar dedicat Rapidului, intitulat sugestiv "Începuturile".
La ora 19:15 se va intona imnul Rapidului, iar la 19:23 va începe un meci amical între echipa lui Mutu și o formație alcătuită din suporteri. Evident, la final jucătorii și suporterii vor sărbători împreună clubul pe care îl iubesc și îl reprezintă.
De notat că fanii care vor să ia parte la marea sărbătoare nu trebuie să plătească nimic, biletele de acces fiind gratis.
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
06/08/2022 LA 20:45
Romanian Liga I
Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu
05/08/2022 LA 16:23