Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid pierde la Miovieni, iar Sepsi și Botoșani termină pe primele două locuri din play-out

Alex Masgras

Actualizat 16/05/2022 la 22:52 GMT+3

Rapid a pierdut la Mioveni, în timp ce Sepsi și Botoșani au câștigat partidele din ultima etapă. În acest moment, Sepsi și FC Botoșani sunt cele care vor juca în barajul pentru Conference League, singura speranță rămasă pentru rapidiști fiind legată de finala Cupei României care se va juca chiar pe stadionul Giulești.

Rapid - CS Mioveni

Credit imagine: facebook

CS Mioveni a deschis scorul înainte de intrarea la cabine, după reușita din minutul 40 a lui Moussa Samoh. Rapidul a restabilit egalitatea în minutul 59, prin Alex Ioniță, dar echilibrul a ținut un singur minut, deoarece golul lui Dorinel Oancea din minutul 60 a readus gazdele în avantaj.
Într-un final tras la indigo cu cel al partidei cu FC U Craiova 1948 de săptămâna trecută, Rapid a egalat în minutul 90+3 prin Bnou, dar Mioveniul a câștigat partida grație reușitei lui Voinea din minutul 90+4.
În celelalte două partide ale serii, oaspeții au câștigat la scor. FC Botoșani s-a impus cu 4-0 în partida disputată pe stadionul din Ștefan cel Mare contra deja retrogradatei Academica Clinceni. Pentru echipa lui Marius Croitoru au marcat Mihai Roman (12’ și 68’), Denis Haruț (28’) și Lupeta (86’).
Citește și:

Sepsi și FC Botoșani, în barajul pentru Conference League

Sepsi Sf. Gheorghe a obținut o nouă victorie pe stadionul Ion Oblemenco, după ce s-a impus în semifinalele Cupei României în fața celor de la Universitatea Craiova. De data aceasta, echipa lui Cristiano Bergodi a învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 5-0. Pentru echipa lui Bergodi au marcat Luckassen (16’), Fulop (57’), Damascan (66’), Golofca (72’) și Dragomir (90’).
Partida de la Craiova a fost întreruptă de două ori din cauza scandărilor fanilor gazdă, a doua oară chiar înaintea unei lovituri de la 11 metri acordate pentru oaspeți. În cele din urmă, partida s-a reluat, iar Sepsi a marcat și prin Dragomir, care a dus scorul la 5-0.
În urma acestor rezultate, Sepsi a încheiat pe locul 7, cu 42 de puncte, în timp ce FC Botoșani a încheiat play-out-ul pe locul 8, cu 41 de puncte, ceea ce înseamnă că cele două vor disputa barajul pentru Conference League. Rapid, echipa care a pierdut pe terenul celor de la Mioveni, a încheiat sezonul pe locul 9, cu 39 de puncte.
Câștigătoarea dintre Sepsi și FC Botoșani o va întâlni pe Universitatea Craiova pentru calificarea în preliminariile Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo