Rapid are planuri mari pentru sezonul viitor, iar intrarea în play-off și câștigarea Cupei României sunt obiectivele propuse pentru anul centenar. Giuleștenii s-au mișcat excelent până acum în mercato și au anunțat 5 achiziții, dar contractele nu pot fi înregistrate din cauza unei interdicții la transferuri primite de la TAS.
Concret, Rapid a fost somată să-i plătească 600.000 de € brazilianului Julio Cezar, care a jucat în tricoul alb-vișiniu în prima jumătate a sezonului 2008-2009. Mijlocașul a avut contract cu vechea societate, care a falimentat între timp, dar FRF a decis să pună în aplicare decizia TAS și să pedepsească actuala formație din Liga 1.

Rapid are în continuare interdicție la transferuri

Romanian Liga I
Adrian Mutu, încrezător înainte de derby-ul Petrolul - Rapid! "Ne așteaptă o atmosferă încinsă"
ACUM O ZI
Rapid a contestat această decizie a FRF la Tribunalul București, dar nu a avut câștig de cauză, astfel că se află în continuare într-o situație delicată.
"Tip soluție: Respinge cererea
Soluția pe scurt: Admite excepţia necompetenţei generale a instanțelor. Respinge cererea ca inadmisibilă . Cu recurs în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 01.07.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei. Document: Hotărâre 01.07.2022", se arată în decizia Tribunalului București, conform playsport.ro.
Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată în termen de 30 de zile. Totuși, timpul este dușmanul cel mai mare al Rapidului, deoarece campionatul va începe pe 16 iulie, iar noile achiziții nu vor putea juca dacă nu vor fi înregistrate.
Trasferurile anunțate de Rapid până acum:
  • Paul Iacob (fundaș central) - de la Chindia
  • Andrei Ciobanu (mijlocaș ofensiv) - de la Farul
  • Valentin Costache (atacant lateral) - de la CFR Cluj
  • Florin Ștefan (fundaș stânga) - de la CFR Cluj
  • Codruț Sandu (portar) - de la CSA Steaua
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
IERI LA 06:51
Romanian Liga I
Rapid încearcă o super-lovitură pe piața transferurilor! Giuleștenii au făcut o ofertă pentru Deac
IERI LA 18:21