Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid, remiză in extremis cu Chindia Târgoviște! Trupa lui Săndoi a condus până în minutul 90, având 2 oameni în minus

Irina Aldea

Actualizat 19/11/2021 la 22:30 GMT+2

Chindia Târgoviște a ieșit dintr-o situație imposibilă în etapa a 16-a din Liga 1 și a remizat cu Rapid având doi oameni în minus.

Chindia - Rapid

Credit imagine: Eurosport

În minutul 33, Corbu a fost eliminat direct, iar trupa lui Emil Săndoi a rămas apoi în 9 oameni când Căpușă a primit al doilea cartonaș galben. Gazdele, aflate în mare dificultate, nu s-au retras total, lăsând partida în voia sorții. De altfel, Chindia a fost echipa care a deschis scorul, în minutul 53 prin Neguț.
Pentru giuleșteni a egalat 7 minute mai târziu tânărul mijlocaș Rareș Ilie, dintr-o pasă a lui Bnou. Deși părea că rapidiștii pot întoarce soarta partidei, mai ales având avantajul numeric, băieții lui Săndoi au mai marcat o dată, în minutul 62 prin Popa. Bnou a egalat în minutul 90, însă aflându-se în mod evident în offisde. Chiar și așa, golul a fost validat. Oaspeții aveau șansa de a urca pe podium dacă obțineau cele trei puncte.
Acum, trupa lui Mihai Iosif ocupă locul 4, urcând o poziție în clasamentul Ligii 1 cu 27 de puncte după 16 etape parcurse. De partea cealalt, Chindia Târgoviște urcă o poziție, până pe locul 10, cu 18 de puncte după 16 meciuri disputate. În continuare, Chindia Târgoviște va face deplasarea la Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa cu numărul 17, iar mai apoi o va întâlni pe Sepsi în Cupa României, pe 30 noiembrie. De partea cealaltă, Rapid București va primi vizita celor de la CS Mioveni în etapa viitoare, iar mai apoi va face deplasarea la Farul Constanța.

Chindia Târgoviște – Rapid București 2-2| Echipele de start

  • Chindia: Căbuz – L. Corbu, Căpușă, P. Iacob , Roumpoulakou – Neguț, M. Dulca, Popadiuc, Matiș – D. Popa, D. Florea. Rezerve: Pop, Martac, Celea, Șerban, Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase. Antrenor: Emil Săndoi
  • Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, D. Grigore, Dandea, Morais – Sefer, Crepulja, Bazza – Stahl, A. Bălan. Rezerve: Drăghia, Florica, Costin, Moise, Ilie, Pănoiu, Hlistei, Marzouk, Goge. Antrenor: Mihai Iosif
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo