Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rapid remizează cu UTA la Arad, după ce au condus 2-0! Giuleștenii continuă fără eșec în deplasare

Irina Aldea

Publicat 10/09/2021 la 22:54 GMT+3

Rapid București a fost foarte aproape de o victorie mare la Arad, însă UTA a revenit și a egalat la 2 pe finalul meciului, în decursul a câtorva minute.

Rapid Bucuresti

Credit imagine: Getty Images

Rapid București a fost la 10 minute distanță de o victorie mare la Arad, cu UTA, însă gazdele au revenit în meci pe final și au reușit să obțină un punct, chiar dacă giuleștenii au condus cu 2-0. Albu a fost eroul giuleștenilor în prima repriză.
Mijlocașul Rapidului, fostul fotbalist al celor de la UTA Arad, a făcut show în prima parte a meciului, marcând o "dublă". Ambele goluri ale lui Albu au fost sărbătorite în stilul lui Memphis Depay, acesta astupându-și urechile cu degetele, sugerându-le arădenilor că nu aude criticile. Gazdele au redus din diferență în minutul 81 din lovitură de la 11 metri, prin Hora. Antal a înscris golul egalării 3 minute mai târziu.
În acest moment, Rapid a ajuns la 17 puncte în clasamentul Ligii 1, la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are cu un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, UTA Arad rămâne deocamdată pe podium, cu 15 puncte. Pentru giuleșteni urmează meciul pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, iar apoi duelul din Cupă cu CS Mioveni. De partea cealaltă, UTA Arad va face deplasarea la Sepsi Sf. Gheorghe în etapa cu numărul 9.

UTA Arad – Rapid 2-2 | Echipele de start

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Benga, Șliakov - Passaglia, Vorobjovas - Ubbink, Miculescu, Roger – Dangubic. Rezerve: Balauru, Tomozei, Fl. Ilie, Medimorec, Bustea, Isac, Antal, Hora, Mercioiu. Antrenor: Laszlo Balint
  • Rapid: H. Moldovan - Goge, Dandea, Săpunaru, Morais - Carnat, Crepulja, Albu, Sefer - Hlistei, Ad. Bălan. Rezerve: Drăghia, Marzouk, R. Ilie, Stahl, Pănoiu, Alami, R. Moise, Florica, Dr. Grigore. Antrenor: Mihai Iosif
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo